McDonald's în România depăşeşte pragul de 6.000 de angajaţi

T.B.
Companii / 3 aprilie

McDonald's în România depăşeşte pragul de 6.000 de angajaţi

Ca urmare a planurilor de expansiune locală şi deschiderii de noi restaurante, Premier Restaurants România, operatorul restaurantelor McDonald's în România, a depăşit pragul de 6.000 de angajaţi, începând cu luna februarie 2024, se arată într-un comunicat al Premier Capital, remis redacţiei.

McDonald's în România susţine diversitatea, echitatea şi incluziunea şi oferă oportunităţi egale tuturor angajaţilor şi candidaţilor pentru rolurile disponibile în companie, relatează sursa. Structura echipei McDonald's este formată din 60% femei şi 40% bărbaţi, raport care se reflectă în sediul central, în echipa restaurantelor, dar şi la nivelul de top management al companiei. Mai mult decât atât, media de vârstă în echipă este 31 de ani, iar 45% dintre angajaţi au sub 25 de ani, fapt care întăreşte angajamentul McDonald's în România de a susţine şi încuraja tinerii aflaţi la început de carieră, într-un mediu dinamic, informează compania.

Potrivit comunicatului, "Cu o echipă care numără peste 6.000 de colegi în prezent, suntem cel mai mare angajator din România la nivelul industriei restaurantelor cu servire rapidă. E o bucurie faptul că am reuşit să creştem echipa până la acest nivel şi că avem alături colegi dedicaţi şi pasionaţi de ceea ce fac. Mai mult, ne bucurăm că am reuşit să dezvoltăm un mediu de lucru plăcut, care oferă şanse egale tuturor, indiferent de gen, vârstă sau experienţă. În continuare, ne propunem să creăm noi oportunităţi de angajare în comunităţile unde suntem prezenţi şi să investim în creşterea colegilor noştri prin programe şi sesiuni de training dedicate", a spus Monica Zdrancotă, Director Resurse Umane, Premier Restaurants România.

Cu o cultură organizaţională care pune accent pe oameni, McDonald's în România investeşte în permanenţă în dezvoltarea profesională a angajaţilor, oferind tuturor posibilitatea să-şi construiască o carieră de succes şi să avanseze profesional în cadrul echipei. În 2023, totalul orelor de training parcurse de angajaţii companiei este de 38.475, conform sursei indicate. Totodată, pentru a sprijini tinerii angajaţi studenţi, compania oferă burse de merit colegilor cu rezultate excelente la facultate şi la job. 87% dintre manageri şi-au început cariera în cadrul companiei, iar peste 540 de angajaţi sunt în cadrul companiei de peste 15 ani, se mai arată în comunicat.

În mai 2023, McDonald's în România a primit certificarea pentru "Best Place to Work", distincţie acordată prin programul cu acelaşi nume, o iniţiativă globală de evaluare în domeniul resurselor umane. Aceasta plasează compania în topul celor mai apreciate din România, conform evaluărilor efectuate de proprii săi angajaţi. Programul premiază angajatorii care se remarcă prin standarde înalte privind mediul de lucru, cultura organizaţională şi oportunităţile de dezvoltare profesională, arată datele companiei.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. angajator de top,mancare de top,racoritoare de top,o investitie ce duce Romania pe culmile progresului tehnologic!

    ce ne faceam daca nu existau ei,ne chinuiam cu ceafa de porc,cu mici,asa am evoluat ,mancam ham si cis de cea mai buna calitate! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5689
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0989
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9158
Gram de aur (XAU)Gram de aur353.2067

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb