MDLPA:"780 de contracte în valoare de peste 1,5 miliarde de lei pentru reabilitarea clădirilor şi transport verde"

M.C.
Politică / 30 ianuarie

"780 de contracte în valoare de peste 1,5 miliarde de lei pentru reabilitarea clădirilor şi transport verde"

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a semnat 780 de noi contracte de finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, componenta C10 - Fondul Local, în valoare totală de 1.531.044.607,78 lei, pentru reabilitarea clădirilor publice şi infrastructura pentru transportul verde, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MDLPA, contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 570 de unităţi administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi vizează atât reabilitarea clădirilor publice pentru a îmbunătăţi serviciile publice prestate la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale, cât şi asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin realizarea unor sisteme inteligente de management urban/local, digitalizarea serviciilor localităţilor, achiziţionarea unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice, a unor sisteme de supraveghere video a spaţiilor publice şi a unor elemente de mobilier urban inteligent.

Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 5.093 de contracte de finanţare, în valoare totală de 25.333.048.512,06 lei, a precizat ministrul, citat în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa fim informati doar cand incep lucrarile la aceste proiecte, caci pana acum degeaba a facut scurta la mana cu semnatul daca toti banii din PNNR intrati in tara stau la BNR!

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

24 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9255
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5904
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9881
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6013
Gram de aur (XAU)Gram de aur294.2340

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro