Meda aniversează 25 de ani de existenţă şi pregăteşte un plan important de investiţii

A.F.
Companii / 29 mai

Meda aniversează 25 de ani de existenţă şi pregăteşte un plan important de investiţii

Compania Meda, un producător de mezeluri din ţară, aniversează anul acesta 25 de ani de existenţă,conform unui comunicat remis redacţiei. De la înfiinţare şi până acum, Meda a crescut în mod constant consolidându-şi poziţia în piaţa de mezeluri din România. Compania a evoluat şi s-a adaptat la nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor, oferind produse de calitate superioară sub bine-cunoscutul slogan "Tot ce-i mai gustos din carne!".

Conform comunicatului, ultimii 3 ani au fost marcaţi de multe provocări - criza sanitară Covid, criza cauzată de războiul din Ucraina, inflaţie - dar compania a reuşit să-şi consolideze poziţia în piaţă menţinând o înaltă calitate a produselor.

"Suntem mândri de performanţele noastre şi ne exprimăm recunoştinţa întregii echipe, clienţilor noştri şi partenerilor pentru susţinerea acordată pe parcursul celor 25 de ani de activitate. Această perioadă a presupus eforturi constante şi investiţii semnificative, însă, în acelaşi timp, ne-a oferit şi satisfacţii importante. Deşi preferinţele consumatorilor români au evoluat, Meda a rămas relevantă şi actuală, adaptându-se mereu la schimbările din piaţă. Acest lucru ne motivează să continuăm să investim în creştere şi inovaţie, abordând cu încredere orice provocări şi obstacole care se pot ivi pe parcurs pentru a rămâne prima opţiune pentru clienţii şi partenerii noştri.", declară Luchi Georgescu, fondatoarea Meda.

"Sunt trei ţinte principale în strategia noastră pe termen mediu şi lung: menţinerea calităţii superioare a produselor Meda, dezvoltarea ofertei către consumatori şi consolidarea imaginii de brand. Pentru a le atinge, am planificat în următorii 3 ani investiţii de peste 30 de milioane de lei doar în tehnologie, în utilaje din ce in ce mai performante, în automatizări şi soluţii sustenabile pe termen lung", declară Florin Rizea, directorul general al companiei.

Compania Meda Prod 98, deţinătoarea brandului Meda, este lider de piaţă în valoare pe segmentul crenvurştilor din comerţul modern. Crenvurştii din piept de pui sunt produsul fanion al companiei. Meda estimează că a vândut aproximativ 80.000 de tone de crenvurşti în ultimii 25 de ani. Datorită investiţiilor din ultimii ani, au fost dezvoltate produse noi în segmentul salamurilor crud-uscate, dar s-a realizat şi o extindere a capacităţii de producţie în segmentul mezelurilor fiert afumate - salamuri, parizere, cârnaţi, şunci şi diverse specialităţi.

Meda are în prezent aproximativ 700 de angajaţi şi are în plan extinderea capacităţii de producţie şi depozitare, precum şi creşterea distribuţiei la nivel naţional. Fondată în 1998, compania a experimentat o creştere constantă în ultimii 25 de ani şi a devenit un nume de încredere în industria mezelurilor din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb