DIGI Comunications

Medical MedLife a finalizat achiziţia pachetului de acţiuni al Centrului Medical Veridia

A.P.
Piaţa de Capital / 05 martie

Medical MedLife a finalizat achiziţia pachetului de acţiuni al Centrului Medical Veridia

Sistemul Medical MedLife anunţă finalizarea tranzacţiei de cumpărare a pachetului integral de acţiuni pentru Centrul Medical Veridia din Bucureşti, cunoscut după numele de Centrul Medical Basarab, scrie un comunicat de presă al Medlife.

Centrul Medical Veridia activează pe piaţă de servicii medicale private de 17 ani, fiind un jucător de tradiţie în Capitală. Şi-a început activitatea cu un laborator de analize medicale şi ulterior şi-a consolidat poziţia prin dezvoltarea unui centru medical de mari dimensiuni care incorporeza 20 de cabinete şi care, asigura servicii medicale de specialitate, consultaţii de medicină generală şi consultaţii de specialităţi diferite, investigaţii paraclinice, tratamente şi intervenţii de mică chirurgie. Adiţional, pentru recoltarea probelor în scopul testării de laborator, centrul cuprinde şi patru puncte de recoltare, situate în cartierele Berceni, Militari, Drumul Taberei şi Pantelimon.

De la începutul lunii septembrie 2020, Centrul Medical Veridia, prin laboratorul de biologie moleculară, se află în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pentru testare RT-PCR, destinată depistării virusului SARS-CoV-2, având o capacitate de 400 de probe pe zi.

Totodată, Veridia este unul dintre furnizorii relevanţi de servicii medicale în contract cu Casă de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), acoperind peste 25 de specialităţi, printre care alergologie, ORL, endocrinologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, cardiologie, pneumologie, gastroenterologie şi neurologie. Pentru segmentul de corporate, centrul medical joacă un rol important, deoarece asigura companiilor şi servicii medicale de medicină muncii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

12 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9205
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1335
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4728
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6802
Gram de aur (XAU)Gram de aur231.4488

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro