Abonament gratuit

Medicover securizează stabilitatea financiară la nivelul întregului grup

C.B.
Miscellanea /

Medicover securizează stabilitatea financiară la nivelul întregului grup

Medicover a prezentat o serie de măsuri pentru securizarea afacerii în contextul răspândirii Covid-19 şi a extinderii nivelului restricţiilor publice, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Grupul se aşteaptă ca la nivel internaţional veniturile şi profitul operaţional din primul trimestru să rămână în linie cu aşteptările iniţiale. Pentru al doilea trimestru, compania estimează venituri similare celor din perioada echivalentă a anului anterior, însă un profit operaţional mai mic, influenţat de restricţiile publice. În al treilea trimestru, grupul se aşteaptă, însă, la o revenire treptată. Medicover a emis recent şi o previziune privind evoluţia pentru următorii trei ani, planurile nefiind afectate, ceea ce denotă o încredere în capacitatea de revenire şi atingerea obiectivelor pe termen mediu.

Radu L. Gorduza, director general Medicover România, a declarat: "Ne confruntăm cu o situaţie fără precedent. Trebuie să ne adaptăm din mers. Inovaţia este astăzi elementul cheie pentru a putea depăşi aceste momente de impas. De aceea, Medicover a dezvoltat un nou serviciu - MediCall - adaptat la noua realitate. Oferim pacienţilor noştri întâlniri video cu medici pentru opinii specializate, acoperind, pentru început, 12 specialităţi cu peste 100 de medici. Imediat ce cadrul legislativ ne va permite, vom integra toate specialităţile disponibile. Vom continua să dezvoltăm astfel de servicii cheie cu aplicabilitate digitală, având ca prim obiectiv îmbunătăţirea experienţei pacienţilor

Laurenţiu Luca, director general Synevo România, a declarat: "Am depus toate eforturile pentru a menţine deschise în toată această perioadă centre de recoltare şi laboratoarele din reţeaua Synevo. Investiţiile realizate de-a lungul timpului în echipamente automatizate, în extinderea reţelei şi în procesul de digitalizare se dovedesc extrem de utile în această perioadă şi ne vor permite să rămânem alături de pacienţi"

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS