Mediul de afaceri solicită Guvernului termene clare pentru relansarea economică

S.B.
Miscellanea / 25 mai 2020

Mediul de afaceri solicită Guvernului termene clare pentru relansarea economică

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România solicită Guvernului României, prezentarea pachetului de măsuri de relansare economică într-un format unitar, cuprinzând măsurile, termenele de implementare şi bugetele alocate, potrivit dcnews.ro.

O astfel de prezentare va asigura stabilitatea şi predictibilitatea mediului de afaceri şi va clarifica direcţiile de revenire şi dezvoltare economică pentru perioada următoare, având în vedere faptul că pandemia COVID-19 a afectat competitivitatea unor sectoare economice.

Ţinând cont de măsurile şi susţinerea acordată acestora de către Guvernul României, antreprenorii îşi vor putea elabora strategii şi planuri de afaceri pe termen mediu şi lung ţinând cont de măsurile anunţate şi direcţiile de dezvoltare economică pe care acesta le va susţine în următoarea perioadă.

"O importanţă mai mare decât nivelul pachetului financiar de măsuri o are asumarea unor termene clare, precise şi fără echivoc de implementare a unor măsuri menite să relanseze economia României. Până în acest moment au fost prezentate o serie de intervenţii economice de la granturi până la flexibilizarea forţei de muncă dar nu avem un calendar clar de implementare a acestor măsuri. Cel mai important este nu CÂT ci CUM şi CÂND. Cerem Guvernului publicarea în această săptămână a calendarului de măsuri cu termene, bugete alocate, responsabili de implementare.", Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

26 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9423
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6194
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8107
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8196
Gram de aur (XAU)Gram de aur274.1764

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro