MedLife inaugurează cea mai mare clinică medicală din judeţul Hunedoara

M.C.
Piaţa de Capital / 19 ianuarie

MedLife inaugurează cea mai mare clinică medicală din judeţul Hunedoara

Cea mai nouă unitate din portofoliul MedLife se remarcă printr-o echipă medicală de elită, dar şi printr-o divizie de imagistică dotată cu echipamente medicale de top.

Hyperclinica Deva completează reţeaua de unităţi MedLife, asigurând pacienţilor un circuit complet de servicii medicale, de la investigaţii clinice şi paraclinice la diagnostic şi tratament.

MedLife deţine în prezent cea mai mare şi complexă reţea de unităţi la nivel naţional, cu 700 de locaţii proprii şi partenere.

Reprezentanţii companiei anunţă că anul 2023 va fi unul de aşezare şi de integrare a business-urilor achiziţionate în 2022, rămănând, totodată, deschişi la noi oportunităţi, pe care le vor evalua în funcţie de context şi de nevoile pacienţilor.

După 13 tranzacţii anunţate anul trecut, MedLife continuă planurile de extindere la nivel naţional şi prin dezvoltare organică odată cu inaugurarea celei mai mari clinici medicale din judeţul Hunedoara, conform unui comunicat remis redacţiei. Hyperclinica MedLife Deva, cea mai nouă din reţeaua de 700 de unităţi pe care MedLife le deţine la nivel naţional, se întinde pe o suprafaţă de 1000 mp şi este rezultatul unei investiţii de aproximativ 2,7 milioane de euro.

"În ciuda contextului economic sensibil, continuăm planurile de extidere şi de consolidare a reţelei MedLife prin proiectele începute anul trecut şi ne bucurăm să adăugăm Hyperclinica Deva pe lista centrelor în care expertiza medicilor români alături de tehnologia de ultimă oră contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii pacienţilor. Aşa cum am anunţat investitorii, pe termen scurt, în următoarele 6 luni, ne vom concentra eforturile pe integrarea celor 13 business-uri achiziţionate anul trecut, pentru a le oferi pacienţilor servicii de excelenţă în toate unităţile din Grupul MedLife. Totodată, rămânem atenţi la nevoile pacienţilor şi vom evalua potenţiale oportunităţi, fie că vorbim de proiecte de dezvoltare organică sau de achiziţii, în funcţie de context şi de tendinţele pieţei", a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

Potrvit sursei, Hyperclinica MedLife Deva asigură pacienţilor acces la medici de elită şi la servicii integrate de imagistică, analize de laborator, consultaţii şi investigaţii complete. Noua unitate multidisciplinară se remarcă printr-un departament complet utilat de radiologie şi imagistică, două cabinete de recoltare probe biologice, săli de investigaţii, saloane SPA (post-anestezice) şi 10 cabinete în care vor activa 17 specialităţi medicale şi chirurgicale.

Centrul de Radiologie şi Imagistică Medicală din cadrul Hyperclinicii MedLife Deva este dotat cu aparatură de ultimă generaţie, astfel că pacienţii pot beneficia de cele mai noi şi neivazive metode de investigaţii - RMN, CT, radiografii, ecografii, mamografii.

Echipa medicală este formată din peste 35 specialişti de talia MedLife, care acoperă un spectru larg de specialităţi medicale şi chirurgicale, printre care medicina muncii, cardiologie, endocrinologie şi endocrinologie pediatrică, ortopedie, urologie, medicină internă, gastroenterologie, pneumologie, dematovenerologie, hematologie, obstetrică-ginecologie, ORL, neurochirugie şi chirurgie vasculară, subliniază sursa citată.

Reprezentanţii MedLife anunţă că în perioada următoare serviciile multidisciplinare disponibile în cadrul Hyperclinicii Deva vor putea fi accesate pe baza biletului de trimitere, în baza contractului cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Hunedoara.

Hyperclinica MedLife Deva se alătură celor peste 230 de clinici şi hyperclinici pe care liderul pieţei de servicii medicale le deţine în întreaga ţară. În prezent, MedLife se remarcă prin cea mai mare platformă de diagnostic şi tratament din România, cu 700 de locaţii proprii şi partenere, având cea mai extinsă reţea de unităţi medicale la nivel naţional.

Anul trecut, compania a urmat într-un ritm intens strategia de expasiune la nivel naţional, bifând nu mai puţin de 13 achiziţii importante, de la clinici şi spitale multidisciplinare până la companii cu servicii de nişă, precum şi 7 proiecte dezvoltate organic, printre care clinici de medicină dentară, la Craiova, Ploieşti şi Arad, sub brandul DENT ESTET, noi hyperclinici în Târgu Mureş şi Deva, şi centre de nişă în Arad, Târgovişte şi Craiova, se menţionează într-un comunicat.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cat este chiria pe care o plateste MedLife pe cei 1.000 mp?

    au luat fosta posta din oras care a fost la un moment sediu telekom apoi restaurant.

    Foarte bine, felicitari MedLife!

    aia care striga dupa dividende

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
hidroelectrica.ro
asbis.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

22 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9675
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6709
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1538
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7134
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.1272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb