MedLife Polisano Sibiu deschide primul centru medical cu servicii ambulatorii şi spitaliceşti permanente 24/7

F.D.
Piaţa de Capital / 28 noiembrie 2023

MedLife Polisano Sibiu deschide primul centru medical cu servicii ambulatorii şi spitaliceşti permanente 24/7

MedLife Polisano, parte a Grupului MedLife, reţea de servicii medicale private din România, anunţă deschiderea primului centru privat din Transilvania cu 11 specialităţi ambulatorii şi spitaliceşti permanente disponibile, la cerere, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Situată într-un spaţiu generos, în incinta MedLife Polisano Izvorului, noua unitate reprezintă soluţia pentru servicii medicale ambulatorii şi spitaliceşti de înaltă calitate, asigurând o îngrijire promptă şi accesibilă pacienţilor din regiune.

Potrivit reprezentanţilor companiei, pacienţii vor avea acces permanent la servicii medicale din 11 specialităţi, precum: medicină internă, imagistică (ecografii, radiografii RX şi CT), medicină de laborator (analize de sânge), cardiologie, obstetrică-ginecologie, chirurgie generală, oncologie, urologie, chirurgie vasculară, neonatologie şi reumatologie.

"Prin această nouă iniţiativă, MedLife Polisano îşi propune să asigure o acoperire extinsă a necesităţilor de sănătate, contribuind la o îmbunătăţire semnificativă a accesului la îngrijiri medicale în regiune. În acest sens, echipele noastre multidisciplinare sunt pregătite să ofere pacienţilor tratamente eficiente şi soluţii medicale personalizate 24 din 7, pentru nu mai puţin de 11 specialităţi medicale, o premieră la nivel de regiune", a declarat Ştefan Lungu, Director General MedLife Polisano.

Deschiderea programului 24/7 pentru servicii medicale ambulatorii şi spitaliceşti în cadrul MedLife Polisano marchează un nou pas în îmbunătăţirea asistenţei medicale în regiune, dar şi un nou angajament al echipei MedLife de a oferi soluţii inovatoare şi eficiente pacienţilor din România, într-un mediu modern şi sigur, în care vor fi trataţi cu profesionalism şi empatie.

Pe lângă noua unitate, MedLife mai este prezentă în Sibiu şi prin Hyperclinica MedLife, Clinica MedLife Polisano Izvorului, Clinica MedLife Polisano Constituţiei, Spital European MedLife Polisano Izvorului, Spital European MedLife Polisano Constituţiei, un laborator de analize medicale şi 5 centre de recoltare.

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
heidi-chocolate.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

01 Mar. 2024
Euro (EUR)Euro4.9699
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5984
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur303.5750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
uniprest.ro
hipo.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb