Mega Image continuă planul de expansiune prin deschiderea de noi magazine în Bucureşti şi oraşele mari din ţară

G.U.
Companii / 26 noiembrie 2021

Mega Image continuă planul de expansiune prin deschiderea de noi magazine în Bucureşti şi oraşele mari din ţară

Mega Image continuă planul de expansiune şi dezvoltare prin deschiderea de noi magazine în Bucureşti şi oraşele mari din ţară, se arată într-un comunicat remis redacţiei. Astfel, în prezent, reţeaua Mega Image a ajuns la un număr total de 906 de magazine.

Atingerea pragului de 900 de magazine a fost în luna octombrie, când au fost deschise 10 magazine noi, atât format Mega Image, cât şi Shop&Go, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară în care Mega Image deja îşi desfăşoară activitatea, consolidându-şi astfel prezenţa pe piaţă.

Deşi contextul pandemic a adus provocări noi, Mega Image şi-a menţinut investiţiile în planurile de dezvoltare şi a continuat să fie aproape de clienţi prin specificul magazinelor de proximitate şi de comunităţile locale prin generarea de noi locuri de muncă. Astfel, pe parcursul întregului an, până în prezent, au fost inaugurate 56 de magazine noi.

"Am venit din ce în ce mai aproape de clienţi prin expansiunea noastră în zone noi sau în comunităţi în care eram deja prezenţi. Mai mult, prin dezvoltarea zonei de e-commerce acoperim toate oraşele mari din ţară, prin două soluţii de livrare, rapidă în două ore sau a doua zi. Reuşim astfel să le oferim clienţilor tot ce au nevoie pentru cumpărături la îndemână oricând, alături de soluţii pentru a face alegeri echilibrate prin sistemul Nutriscore implementat pe produsele noastre marcă proprie. Rămânem în continuare un loc sigur la cumpărături şi am extins casele Self-Scan în peste 110 magazine. Prin tot ceea ce facem, oferim o experienţă completă la cumpărături, o ofertă unică de produse, marcă proprie, internaţionale şi locale şi zone dedicate," spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Anul trecut, Mega Image s-a adaptat nevoilor clienţilor în noua realitate generată de pandemie şi a accelerat dezvoltarea zonei de e-commerce. În prezent, Mega Image este singurul supermarket care a dezvoltat platforma proprie online cu o integrare completă a serviciilor: de la depozit propriu dedicat exclusiv pregătirii şi livrării comenzilor online, la platforma online mega-image.ro şi aplicaţia de mobil Mega Image. Din aplicaţia de mobil, clienţii dispun de ambele opţiuni de livrare: rapidă, în maximum 2 ore sau începând cu a doua zi.

Comparativ cu anul anterior, aplicaţia de mobil Mega Image înregistrează o creştere medie lunară de peste 140% de instalări noi şi 400% creştere medie a vizitelor lunare. Mai mult, aplicaţia înregistrează o creştere de peste 250% utilizatori unici, faţă de numărul de useri înregistraţi in aceeaşi perioadă a anul precedent.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

09 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9050
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7905
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0290
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8089
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.5907

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro