Mesaje de prevenire a răspândirii COVID-19, trimise prin Ro-Alert în Bucureşti

S.B.
Miscellanea /

Mesaje de prevenire a răspândirii COVID-19, trimise prin Ro-Alert în Bucureşti

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a transmis azi un mesaj Ro-Alert prin care locuitorii capitalei au fost avertizaţi că în Bucureşti nivelul de răspândire a virusului SARS-CoV-2 este de peste 2 la o mie de locuitori şi au fost îndemnaţi să respecte cu stricteţe regulile sanitare.

"Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi DEZINFECTAŢI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAŢI-I şi pe cei din apropierea dvs. să respecte cu stricteţe regulile! DSU - IGSU.", se arată în mesajul Ro-Alert.

Potrivit Grupului de Comuicare Stratjegică, aceste mesaje prin Ro-Alert au fost trimise atât în Capitală, cât şi în alte 7 judeţe din ţară unde gradul de infectare este rdicat: Alba, Bacău, Iaşi, Neamţ, Teleorman, Vâlcea şi Vaslui.

Grupul de Comunicare Strategică a informat că în perioada următoare vor fi transmise şi în alte zone mesaje similare, menite să prevină răspândirea virusul în rândul localnicilor din zonele unde sunt înregistrate sau sunt previzionate creşteri ale gradului de infectare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro