Meta Estate Trust are un nou Director de Investiţii: Adela Antone s-a alăturat echipei de investiţii a companiei

A.F.
Piaţa de Capital / 21 februarie

Adela Antone, Director Investiţii, Meta Estate Trust Adela Antone

Adela Antone, Director Investiţii, Meta Estate Trust Adela Antone

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, anunţă nominalizarea Adelei Antone în funcţia de Director de Investiţii. Cu o carieră de aproape 20 de ani în domeniul financiar-bancar şi real estate, Adela are o experienţă vastă în zona investiţiilor acumulată în managementul finanţărilor unor proiecte rezidenţiale complexe, coordonarea planurilor de expansiune prin investiţii, achiziţii şi parteneriate, transformarea şi operaţionalizarea proceselor de business, conform unui communicat remis redacţiei.

"Strategia noastră pentru acest an prevede creşterea organică a portofoliului, diversificarea investiţiilor, dar şi consolidarea parteneriatelor cu dezvoltatorii imobiliari. Mă bucur că Adela a acceptat să completeze echipa Meta Estate Trust. Pe parcursul carierei sale a demonstrat capacitate de analiză şi viziune, fiind un adevărat lider care înţelege procesele de business, inspiră şi vine cu soluţii reale. Ne aşteaptă o perioadă provocatoare şi interesantă în care vom contribui cu toţii la transformarea şi succesul Meta Estate Trust, singura entitate care e cea mai apropiată de modelul de business al unui REIT si face conexiunea între piaţa imobiliară şi piaţa de capital din România", a declarat Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust.

Conform comunicatului, până în prezent Antoanela Comşa, Deputy CEO al Meta Estate Trust, a fost responsabilă de întreaga zonă de investiţii a holdingului. În noua sa calitate, Adela Antone se va ocupa alături de CEO şi Deputy CEO de tot procesul de investiţii, de la de identificarea, analizarea şi propunerea de noi linii de investiţii, la monitorizare şi exit, conform strategiei de business a Meta Estate Trust. Adela va avea un focus tactic aplicat pe gestionarea portofoliului de investiţii, fiind responsabilă de orice operaţiune din portofoliu.

Antoanela Comşa se va concentra pe perspectiva strategică a investiţiilor Meta Estate, în special pe gestionarea şi administrarea riscurilor investiţionale.

"Alături de Meta Estate Trust începe un capitol nou şi palpitant din cariera mea. Sunt onorată să fac parte dintr-o echipă atât de bine pregătită, cu o viziune ambiţioasă de dezvoltare. Am urmărit îndeaproape evoluţia Meta Estate Trust, iar acum sunt încrezătoare că pot contribui la expansiunea companiei prin proiecte îndrăzneţe şi profitabile", a declarat Adela Antone, Director de Investiţii Meta Estate Trust.

Meta Estate Trust este o companie tip holding, cu activitate în sectorul imobiliar, fondată în martie 2021 de un grup de antreprenori români cu experienţă în real estate şi piaţa de capital. Din 29 august 2022, Meta Estate Trust este listată la Bursa de Valori Bucureşti, pe piaţa AeRO, având simbolul bursier MET. Începând cu data de 20 martie 2023, acţiunea MET este inclusă în indicele BETAeRO. Compania a investit de la înfiinţare în 37 de proiecte imobiliare, acţionând ca partener al dezvoltatorilor imobiliari prin participarea la capital, precum şi prin achiziţii de locuinţe în proiecte rezidenţiale în faze incipiente ale construcţiei, în Bucureşti şi în marile oraşe.

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. ca nu echipa a fost problema la compania asta, ba din contra, mereu am vazut ca au venit oameni cu cv-uri impresionante, mi se pare ca indiferent cate mutari au fost, asta a fost plusul companiei. minusul vine pe parte de actionariat, desi vedem un cvorum imens, lupta pentru putere a primat si a stirbit din focusul pe rezultate / crestere, deci din ce am vazut pana acum mai importanta a fost impartirea ciolanului...pe de alta parte echipa executiva jos palaria, succes !

  Bai, da' sa zica oamenii astia ca au un plan sa faca bani pentru actionari n-au? Doar comunicate bombastice despre rezultate, angajari de oameni pe bani nejustificat de multi si certuri de nu mai stii cine cu cine...

  1. Exact.

   Au dat actiuni gratuite in noiembrie, au dat si dividend acum o luna, pe anul trecut deja la 9 luni au realizat tot profitul din BVC previzionat pe tot anul, deci daca luam in considerare si T4 sigur vor avea profit mult peste cel din BVC. Ce mai vreti ?

  Cădere liberă

  1. Si la TRP.

   chiar nu sunt de acord. cotatia e in declin da, dar firma. in sine a livrat performanta, zi macar daca esti actionar sau doar comentezi aiurea, nu ai lichiditate pt short oricum asa ca stai parcata de data asta.

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6664
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1094
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8274
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.3272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb