Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Michael Jordan va dona 100 de milioane de dolari pentru lupta împotriva discriminării rasiale

G.U.
Miscellanea /

Michael Jordan (Sursă foto: Wikipedia)

Michael Jordan (Sursă foto: Wikipedia)

Fostul bachetbalist Michael Jordan a anunţat, vineri, că va dona 100 de milioane de dolari în următorii zece ani unor organizaţii care luptă împotriva discriminări rasiale, relatează Reuters, potrivit News.ro.

Anunţul vine în contextul protestelor din SUA faţă de rasism şi de brutalitatea poliţiei, după moartea lui George Floyd la Minneapolis.

"Vieţile de culoare contează. Aceasta nu este o declaraţie controversată. Până la eradicarea totală a rasismului înrădăcinat care le permite instituţiilor ţării noastre să greşească, vom rămâne dedicaţi protejării şi îmbunătăţirii vieţilor oamenilor de culoare", se arată într-un comunicat al lui Michael Jordan şi al brandului Jordan.

Michael Jordan, de şase ori campion în NBA, face parte din Hall of Fame al baschetului şi este proprietarul Charlotte Hornets.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Mai bine iar dona educatiei tinerei generatii de negrii sa nu se drogheze si sa devina deligventi la maturitate.

    Este singura soluție corectă. Niște burse pentru elevi, dar condiționat de cum se comportă si cum învață. Ceilalți, la revedere!

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie