Abonament gratuit

Miele lansează în România cuptorul Dialog

Miscellanea /

Miele lansează în România cuptorul Dialog

Miele lansează în România cuptorul Dialog, destinat uzului casnic, care "reinventează gastronomia prin utilizarea tehnologiei M Chef", dezvoltată de Miele, care permite undelor electromagnetice să răspundă inteligent la textura alimentelor. Interesul în creştere al clienţilor pentru bucătăria de înaltă calitate a făcut ca România să fie printre primele ţări în care cuptorul Dialog este lansat la vânzare.

Loredana Butnaru, General Manager Miele România, a declarat: "Există o tendinţă vizibilă în ultimii ani de a descoperi gastronomia de calitate, iar acest lucru se remarcă prin numărul tot mai mare de restaurante din România incluse în ghidurile internaţionale. Unii dintre clienţi vor să repete experienţele culinare şi acasă, astfel că numărul celor interesaţi de electrocasnicele de bucătărie Miele creşte de la an la an.

În acest context, este firesc să aducem pe piaţa locală produsul care schimbă totul în lumea culinară. Cuptorul Dialog continuă tradiţia Miele de a inova şi rescrie standardele, iar, începând de astăzi, şi clienţii din România pot fi parte a acestei revoluţii gastronomice".

Tehnologia exclusivă Miele permite senzorilor să păstreze un dialog constant cu mâncarea. Cuptorul "vorbeşte", practic, cu mâncarea şi determină cantitatea de energie termică necesară fiecărui ingredient în parte, cu ajutorul undelor electromagnetice, care sunt controlate pe tot parcursul procesului de gătire. Prin două antene aflate în interiorul cuptorului se măsoară constant modul în care moleculele din mâncare se rearanjează şi este ajustat procesul de gătire. Astfel sunt obţinute rezultate spectaculoase, precum gătirea perfectă a unui peşte aflat într-un cub de gheaţă, fără ca acesta să se topească. Noul cuptor ne permite să gătim cu mai multă precizie ca oricând şi sa creăm noi texturi şi feluri de mâncare, care până acum păreau imposibile. De exemplu, utilizatorii pot prepara simultan, pe aceeaşi tavă, trei tipuri complet diferite de mâncare, fără ca aromele să se amestece, iar meniurile să fie începute şi finalizate în acelaşi timp.

Odată cu lansarea cuptorului Dialog în România, Miele a prezentat şi noile echipamente electrocasnice premium: Generaţia 7000. Acestea se remarcă prin 4 linii noi de design, dar mai ales prin opţiunile de conectare la o casă smart. Practic, toate produsele sunt Wi-Fi ready şi le oferă utilizatorilor posibilitatea de a le controla prin intermediul aplicaţiei Miele@mobile. În plus, unele dintre modele pot fi activate prin gesturi: este suficientă trecerea prin faţa uşii cuptorului pentru pornirea acestuia.

Pentru pasionaţii de gastronomie, Generaţia 7000 vine cu dotări standard hightech, precum camera video rezistentă la temperaturi ridicate, ce poate transmite imagini la calitate HD direct pe tableta sau smartphone-ul clienţilor, astfel că aceştia pot regla, în timp real, temperatura sau timpul de gătire. De asemenea, o altă funcţie unică Miele este TasteControl, care împiedică gătirea excesivă a mâncării prin reducerea extrem de rapidă a temperaturii din interiorul cuptorului la finalul programului. Astfel, alimentele nu mai sunt gătite în căldura reziduală, ceea ce ar putea duce la uscarea lor.

Atât cuptorul Dialog cât şi noua generaţie 7000 pot fi descoperite şi testate în Miele Center Piaţa Presei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS