Revista BURSA Construcţiilor

Miele lansează în România un nou model de plită cu inducţie

S.B.
Companii / 03 iunie

Miele lansează în România un nou model de plită cu inducţie

Miele lansează în România o nouă plită cu inducţie cu hotă integrată şi spaţiu mai mare de gătit, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Faţă de versiunea anterioară, noul model dispune de o suprafaţă de gătit mai mare cu 7 centimetri, deşi cele două echipamente pentru gătit au aceeaşi dimensiune exterioară. Tabloul de comenzi, compact şi intuitiv, este amplasat în centrul hotei.

Interesul clienţilor pentru plitele cu hotă integrată este în creştere, deoarece aceste produse îşi dovedesc utilitatea chiar şi în cazul bucătăriilor open-space, în care zonele de gătit şi cele de petrecere a timpului liber se întrepătrund. Astfel, utilizatorii îşi doresc o hotă puternică, dar şi o plită cu un design modern, care să se armonizeze cu mobilierul. Similar modelelor anterioare, plita KMDA 7476 foloseşte tehnologie de ultimă generaţie, dezvoltată în fabricile Miele specializate în producţia aparatelor de gătit şi a plitelor din Germania (în oraşele Bunde şi Arnsberg).

Suprafeţele extinse de gătit din cele două mari zone de inducţie, situate în partea din stânga şi din dreapta hotei, denumite PowerFlex XL, sunt formate din câte două inele. Fiecare dintre cele două zone oferă cu 7 centimetri mai mult spaţiu de gătit decât modelul anterior, deşi dimensiunile externe au rămas identice. Acest lucru asigură spaţiu generos, suficient pentru două recipiente mari de gătit, poziţionate unul în spatele celuilalt.

Mai mult, pentru un plus de flexibilitate, cele două inele pot opera simultan, oferind o zonă mai mare de gătit. Astfel, dacă este folosit un recipient mare, sistemul automat de recunoaştere a vaselor de gătit activează instant zona de învecinare. De asemenea, dacă trebuie gătită rapid o cantitate mare de mâncare, prin funcţia TwinBooster, poate fi amplificată puterea până la 7,3 kW.

Sistemul de control ComfortSelect Plus este amplasat în centrul plitei şi are o interfaţă uşor de utilizat, formată dintr-un rând de cifre iluminate şi butoane pentru fiecare inel din zona de inducţie şi unul pentru hotă. Plita este dotată şi cu sistemul Stop&Go, care asigură protecţia necesară dacă plita rămâne, pentru scurt timp, nesupravegheată. Acesta reduce din puterea setată iniţial, în aşa fel încât alimentele să nu se ardă sau să nu dea în foc. În egală măsură, un temporizator este atribuit fiecărui inel, iar astfel poate fi programată durata necesară de gătire. De asemenea, plita KMDA 7476 dispune şi de funcţie de încălzire a alimentelor şi foloseşte tehnologie smart pentru a menţine preparatele la temperatura optimă pentru servire.

Hotă cu tehnologie certificată, uşor de curăţat

Tehnologia Miele de ventilaţie cu motor ECO puternic şi eficient energetic înlătură aburii, vaporii şi mirosurile direct din locul în care acestea apar. Sistemul de evacuare este ascuns în plită şi datorită funcţiei Con@ctivity, bucătarii se pot concentra exclusiv asupra obţinerii unor preparate delicioase, deoarece puterea de absorbţie a hotei se ajustează automat la activitatea de pe plită. Clienţii au la dispoziţie opţiunea de aerisire sau cea de recirculare, cea din urmă fiind ideală pentru clădirile bine izolate.

Sistemul de filtrare dezvoltat de Miele conţine un filtru din oţel inoxidabil cu 10 straturi şi este poziţionat sub grila de aerisire, asigurând cea mai bună îndepărtare a grăsimii. Pentru curăţare, cutia poate fi îndepărtată cu uşurinţă şi spălată în maşina de spălat vase. Funcţia exclusivă Miele CleanCover, poziţionată în spatele filtrelor de grăsime, dispune de o suprafaţă netedă, fără margini metalice ascuţite. Aceasta este uşor de curăţat şi protejează împotriva contactului cu firele şi componentele motorului. Alimentele şi lichidele care pătrund accidental în hotă sunt colectate într-o tavă de scurgere.

Noul model de plită este încadrat în clasa A++ de eficienţă energetică (B conform noii clasificări energetice) şi este disponibil în două versiuni. Clienţii pot opta fie pentru un model cu cadru subţire din oţel inoxidabil (KMDA 7476 FR), fie pentru versiunea fără cadru (KMDA 7476 FL).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

18 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9250
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1340
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4992
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7441
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2808

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
piperea.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro