Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

MIHAI FIFOR:"După ce a dat jos un guvern funcţional, Iohannis se dovedeşte incapabil să pună ceva în loc"

I.M.A.
Politică /

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Mihai Fifor (Sursă foto: Twitter)

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că România ar putea pierde 4,4 miliarde de dolari, adică 2% din PIB, pentru că nu există ministru la Ministerul Mediului care ar putea semna mandatul martorilor în procesul Gabriel Resources vs. România, audierile urmând a avea loc în perioada 2-13 decembrie. "Criza se agravează, pentru că, după ce a dat jos un guvern funcţional, Iohannis se dovedeşte incapabil să pună ceva în loc", susţine Mihai Fifor, potrivit News.ro.

"4,4 miliarde de dolari, adică 2% din PIB, este suma pe care o poate pierde România pentru că Iohannis încalcă Constituţia şi nu numeşte miniştri interimari la Energie, Mediu şi Relaţia cu Parlamentul. Iar criza se agravează, pentru că, după ce a dat jos un guvern funcţional, se dovedeşte incapabil să pună ceva în loc", a scris, duminică, pe Facebook, secretarul general al PSD.

Acesta susţine că se apropie cu paşi repezi perioada 2-13 decembrie când vor avea loc audieri în procesul Gabriel Resources vs. România, în cazul exploatării de la Roşia Montană, informează aceiaşi sursă.

"Ţara noastră nu se va putea apăra, pentru că la Ministerul Mediului nu e ministru să semneze mandatul martorilor în favoarea României! Va plăti Iohannis despăgubirile de 4,4 miliarde de dolari cerute în proces? Evident că nu! Le vom plăti noi, ceilalţi, din taxele şi impozitele pe care le plătim! Va răspunde Iohannis în faţa legii pentru acest prejudiciu uriaş? Evident că nu, pentru că el e deasupra legii!", susţine Mihai Fifor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS