Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

MIHAI FIFOR: "Orban va juca rolul mărunt de premier respins"

A.I.
Politică /

 "Orban va juca rolul mărunt de premier respins"

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirmă că premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban, va juca rolul mărunt de premier respins şi că nu va exista "a doua oară" pentru el, informează News.ro

"Orban, "nebunul" de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat preşedintele, cel de "premier respins". Probabil a simţit şi el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe "nebunul", Rareş Batistuţă l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis şi a doua oară. Dar vă spun că nu va exista "a doua oară" pentru Sică", scrie Fifor pe Facebook.

El argumentează că "aşa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu altă propunere de ministru, atunci când preşedintele o refuză pe prima, tot aşa, Iohannis va trebui să vină cu altă propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament".

"Iar dacă preşedintele va face pe "nebunul", există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituţională. Deci, dragi români, puteţi răsufla uşuraţi! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un "premier respins", după care va redeveni... şomer", conchide Fifor.

Liderul PNL Ludovic Orban a fost desemnat marţi premier, urmând ca în zece zile să prezinte în Parlament lista Guvernului. PSD a anunţat că nu va vota Guvernul şi, mai mult decât atât, parlamentarii social-democraţi nu vor fi nici prezenţi în sala de plen pentru a asigura cvorumul. Celelalte partide impun diferite condiţii pentru a vota Guvernul, Orban a anunţat că până miercuri se vor desfăşura negocieri pentru noul Cabinet.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Ziarul BURSA

29 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 29 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS