MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

D.B.
Politică /

 Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirmă despre anunţul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,că raportul a fost deja desecretizat în proporţie de 90%, concluzia sa fiind că azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

"Raportul mitingului din 10 august 2018 pe care l-a "desecretizat" astăzi ministrul Marcel Vela a fost desecretizat încă din 31 ianuarie 2019, când MAI a stabilit că peste 90% din acest document nu mai avea carcter secret. Restul de 10% depindea exclusiv de alte institutii. Deci azi, ministrul Vela nu a declasificat nimic. Au avizat doar alte institutii acel rest de 10%. Întrebarea legitimă e de ce aceste alte instututii s-au hotărât să facă asta taman acum, între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidenţiale",scrie Mihai Fifor pe Facebook.

El explică faptul că pentru cetăţeni raportul este exact aşa cum a fost şi până acum, nepublic şi susţine că "PNL ştia dinainte că DIICOT nu-l poate face public pentru că este "mijloc de probă" în ancheta penală aflată în desfăşurare".

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că raportul referitor la evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei a fost declasificat şi transmis DIICOT, care îl poate folosi în ancheta penală.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS