Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

D.B.
Politică /

 Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirmă despre anunţul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,că raportul a fost deja desecretizat în proporţie de 90%, concluzia sa fiind că azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic.

"Raportul mitingului din 10 august 2018 pe care l-a "desecretizat" astăzi ministrul Marcel Vela a fost desecretizat încă din 31 ianuarie 2019, când MAI a stabilit că peste 90% din acest document nu mai avea carcter secret. Restul de 10% depindea exclusiv de alte institutii. Deci azi, ministrul Vela nu a declasificat nimic. Au avizat doar alte institutii acel rest de 10%. Întrebarea legitimă e de ce aceste alte instututii s-au hotărât să facă asta taman acum, între cele două tururi de scrutin ale alegerilor prezidenţiale",scrie Mihai Fifor pe Facebook.

El explică faptul că pentru cetăţeni raportul este exact aşa cum a fost şi până acum, nepublic şi susţine că "PNL ştia dinainte că DIICOT nu-l poate face public pentru că este "mijloc de probă" în ancheta penală aflată în desfăşurare".

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că raportul referitor la evenimentele din 10 august, din Piaţa Victoriei a fost declasificat şi transmis DIICOT, care îl poate folosi în ancheta penală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie