Abonament gratuit

Mihai Tudose demisionează din Pro România

L.I.
Politică /

Mihai Tudose (sursa:Facebook)

Mihai Tudose (sursa:Facebook)

Fostul premier, Mihai Tudose, şi-a depus cererea de demisie din Pro România. Acesta a postat pe reţeaua de socializare Facebook o fotografie a cererii de eliberare din funcţie, depuse la filiala din Brăila a partidului.

Acesta motivează demisia din partid ca fiind dezacord cu deciziile organizaţiei din care face parte. Tudose a afirmat: "Motivele acestui act, şi anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale, fiind de notorietate, nu le mai detaliez", scrie Tudose în cererea de demisie, potrivit sursei menţionate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Decat moftangii imberbi si papagali de la USR (de pilda unu' Ghinea, vai de capul lui ori martianul Caramitru, ce da foc partidului propriu cu orice ocazie) mai bine votez cu Tudose,ce e baiat de comitet, nu inghite orice fel de gogosi si elucubratii si nu te bate la table ca marlanu'..

    Poti merge linistit la orice partida de pescuit cu dansu', nu e scartar... 

    Nu face decat sa-mi confirme cele mai negre presupuneri.

    Cand a fost prim ministru a ofensat premierul Japoniei care venise cu o delegatie impresionanta economica sa semneze contracte . Si politica de investitii in afara a Japoniei e intotdeauna cu finantare si transfer de know how . Chiar daca Tudose nu voia sa semneze nimic ,putea face oficiile de gazda macar ,era interesul tarii .Ce sa intelegem ,ca abia acum l a inteles pe Ponta ? Abia au facut cunostinta ? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie