Videoconferinţa “Managementul situaţiei de criză pentru industria energetică şi operatorii de infrastructură critică”Videoconferinţa “Managementul situaţiei de criză pentru industria energetică şi operatorii de infrastructură critică”

Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România

M.I.
Politică /

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Europaralmentarul Mihai Tudose îi cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro România. "Nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm", îi transmite Tudose lui Ponta, în replică la afirmaţiile acestuia privind excluderea din partid a celor care au votat Guvernul Orban şi la acuzaţiile conform cărora ar fi negociat cu Ludovic Orban votul pentru Guvernul PNL.

În condiţiile în care toooooate ,,negocierile" duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eşuat, în condiţiile în care eşti foarte deranjat că nici cei mai apropiaţi colegi din conducerea ProRomânia nu-ţi împărtăşesc ,,strategiile".... nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninţi tu cu excluderi şi schimbări de preşedinţi de organizaţii, de excluderi de membri fondatori şi oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul... nu ai vrea tu, Victor, să-ţi dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm....!", scrie Tudose după ce lansează mai multe acuzaţii la adresa liderului Pro România, informează News.ro.

Printre aceste acuzaţii, se numără aceea că nu a ţinut cont de punctele de vedere ale celorlalţi membri ai partidului şi îl acuză că seamănă cu Liviu Dragnea.

"Şcoala lui Dragnea....Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu... este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desfiinţat etc. Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut şi ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea" liderului -unic- şi -absolut-care-numai-el -are-soluţii-bune", afirmă Tudose.

El spune că nici el şi nici colegii săi nu au încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere, pentru simplul fapt că acestea nu au fost convocate.

"Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului....Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă şi primele poziţii de conducere în partid).

Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacşu acuzându-l că negociază cu Orban.... (acuzaţie nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem)

Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul.... Pe mine m-a acuzat acum VVP de acelaşi lucru... şi ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid şi de la guvern pe Facebook... şi încă nu ne-a spus de frica cui...", afirmă Mihai Tudose, potrivit News.ro.

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a susţinut luni, înaintea votului din Parlament pentur învestitrrea Guvernului Orban, că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL

Ponta, a anunţat luni seară că partidul se desparte de parlamentarii care au decis să voteze Guvernul Orban, declarându-se dezamăgit de cei care au mers cu Puterea şia anunţat că Pro România va fi în Opoziţie, pentru că Guvernul Orban "va face foarte mult rău".

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. ponta,cu toate balbele,are oricum mai multa minte si discernamint decit maimutele tradatoare tudose,daniel nic,campeanu ...sa nu mai vorbim de necunoscutul politic georgian.amin

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Cat de tare, deci cat de tare!!!???? Dintr-un partid cu 6 membrii, 3 sa nu asculte de presedinte :)))))))))))))

  Nea shar-pei asta, daca nu il scotea Dragnea din ceva fundatura de judet, nu auzea nimeni de el....asta fara card, nu stiu daca le-a explicat alora de la UE ca el vrea banii de salar in plic, ca el nu crede in carduri... Il face Viorel, europarlamentar, ii baga 1 mil de euro in jeb si el face garagate. Noaptea mintii!!!! Daca vin rusii, asta ne vinde tara pentru un covrig. Vai de mama noastra. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS