Abonament gratuit

MIHAIL NEAMŢU (PMP): Absenţa de la urne a unui om deştept dublează forţa unui prost la urne

F.F.
Politică /

Absenţa de la urne a unui om deştept dublează forţa unui prost la urne

Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamţu, a declarat într-o vizită electorală la Constanţa, referitor la candidatul acestei formaţiuni politice la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, că are competenţe în materie de politică externă, de diplomaţie şi în materie de viziune privind reformele constituţionale ale României.

"Nu spun că nu sunt virtuţi care să caracterizeze şi ceilalţi candidaţi, de pildă nu neg că domnul Iohannis este un om civilizat, nu neg nici măcar faptul că, şi o să vă uimesc, doamna Dăncilă este o persoană care are un soi de aşezare nonconflictuală, cel puţin în prima fază, nu neg că domnul Dan Barna reprezintă un suflu nou, dar spun că toate competenţele care se cer pentru funcţia de preşedinte, competenţe în materie de politică externă, competenţe în materie de diplomaţie, competenţe în materie de viziune largă asupra reformelor constituţionale ale României, acestea sunt întruchipate de Theodor Paleologu. Şi cred că un vot pentru Theodor Paleologu este o sămânţă pusă astăzi pentru următorii 20 de ani, fiindcă România va trebui, în următorii 20 de ani, să facă reforme fundamentale", a spus Mihail Neamţu.

Potrivit acestuia, speranţa vine din implicarea unui număr tot mai mare de oameni în politică, iar Theodor Paleologu este "indiciul acestei speranţe".

Mihail Neamţu îndeamnă cetăţenii să meargă la vot, dar şi să îi convingă pe cei care nu fac asta să depună efortul de a se deplasa la urne.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Americanul care apășit pe Lună-i de-acord????

    1. Neamtu asta e german numai cu numele. Daca sint foarte multe locuri in Constanta in care s-au descoperit vestigii de creiere valoaroase se pare ca paleontologul sapa unde nu trebuie. Colegii din PMP sa indice unde trebuie sapat. Si sa le urez multe succesuri !

      Afirmatia din titlu ,adevarata in sine ,dar cat se poate de incorecta din perspectiva politica , sugereaza nostalgia dupa votul cenzitar ! Anacronic ,dar in spiritul lui Neamtu (si al celuilalt neamt ).

      Si unde trebuie săpat ?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS