Mike Pompeo ia în considerare o posibilă candidatură la preşedinţie în 2024

A.B.
Internaţional / 05 martie

Mike Pompeo ia în considerare o posibilă candidatură la preşedinţie în 2024

Mike Pompeo nu va exclude o candidatură pentru preşedinţie în 2024, dar numai dacă Donald Trump nu va mai candida, a declarat fostul secretar de stat pentru "Hannity" Fox News, conform ZeroHedge.

"Îmi pasă profund de America", i-a spus Pompeo gazdei lui Sean Hannity, adăugând: "Tu şi cu mine facem parte din mişcarea conservatoare de foarte mult timp acum. Îmi propun să continuăm asta".

Când Hannity a spus că va lua asta ca "poate puternic" în ceea ce priveşte o cursă din 2024, Pompeo a răspuns "Este perfect".

Pompeo a spus că, sub administraţia Biden, ţara a trecut de la "America First" pentru "a da vina pe America întâi" şi şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care preşedintele Biden este perceput de liderii străini.

"Liderii mondiali şi omologii mei din întreaga lume urmăresc cu atenţie", a spus el, adăugând "conducerea superioară din întreaga lume, urmăresc fiecare declaraţie făcută, urmăresc fiecare mişcare. de comportamente pe care le manifestă atunci când vremurile sunt dure şi când presiunea este cu adevărat aprinsă ".

Fostul secretar de stat a comparat lipsa de angajament a presei a lui Biden cu prezenţa aproape constantă a lui Trump.

"Preşedintele Trump ar fi acolo. A vorbit cu mass-media tot timpul, probabil mai mult decât orice preşedinte modern", a spus el. "El a fost implicat în mass-media într-o gamă largă de subiecte ... Când un lider nu poate face asta, când nu poate lua întrebări, când nu poate explica politicile în care sunt angajaţi, când par să se ascundă în spate - fie că este vorba de personal sau doar faptul că nu au timp. Liderii se uită la asta şi se întreabă.

"Când Statele Unite prezintă slăbiciune. Creează un risc real pentru soldaţii noştri, marinarii, aviatorii şi puşcaşii marini din întreaga lume", a continuat Pompeo. "Slăbiciunea generează războaie şi forţa determină dacă un adversar va fi descurajat şi determină, de asemenea, dacă aliaţii vor cu adevărat să se arunce cu noi atunci când vremurile devin cele mai dificile."

Potrivit lui Pompeo, China reprezintă "cea mai susţinută ameninţare la adresa modului nostru fundamental de viaţă" şi a sugerat că administraţia Biden "ia cea mai în serios ameninţarea".

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ultimul presedinte real, autentic, autonom si in deplinatatea functiilor sale a fost Obama.

    la nivel istoric a fost ultimul presedinte al SUA.  

    ce am spus priveste si viitorul.  

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

16 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9243
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1120
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4730
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6647
Gram de aur (XAU)Gram de aur233.8266

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro