Milluu organizează prima ediţie Black Friday în sectorul închirierilor de apartamente

J.P.
Miscellanea / 05 noiembrie 2020

Milluu organizează prima ediţie Black Friday în sectorul închirierilor de apartamente

Milluu organizează primul Black Friday în sectorul închirierilor de apartamente, oferind 50% reducere pentru chiria lunii decembrie, la 30 de apartamente complet mobilate şi utilate, din portofoliul propriu.

Florin Stoian, Fondator şi CEO Milluu: "Milluu a venit cu o abordare nouă în piaţă, atât pentru proprietari, cât şi pentru chiriaşi, încă de la început. Acum, de Black Friday, am hotărât să oferim reduceri la apartamentele din portofoliul nostru, întrucât dorim să venim în întâmpinarea cât mai multor chiriaşi care înţeleg şi preferă un proces de închiriere complet digital, de la căutarea unui apartament, până la plata lunară a chiriei, direct din aplicaţie."

Apartamentele incluse în campania Black Friday se regăsesc în secţiunea Milluu Select. Acesta este un serviciu de property management al aplicaţiei Milluu, unde sunt listate zilnic apartamente şi garsoniere date spre închiriere, fără garanţie şi comision. Reducerea însumată a chiriilor ce vor fi plătite pentru luna decembrie la locuinţele din cadrul campaniei Black Friday se ridică la peste 11.000 de euro.

Florin Stoian, CEO Milluu: "Toate apartamentele din portofoliul nostru sunt atent selectate şi verificate, Milluu garantând că informaţiile prezentate în fiecare listare sunt conforme cu realitatea. În acest context, ele pot fi rezervate pentru 48 de ore sau închiriate instant din aplicaţie, printr-un proces complet digital."

Promoţia Black Friday se acordă pentru cele 30 de apartamente şi garsoniere Milluu Select dacă acestea sunt închiriate în perioada 5 - 30 noiembrie 2020, reducerea chiriei fiind valabilă pentru luna decembrie a.c, la semnarea unui contract de închiriere pentru o perioadă de 12 luni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

21 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0148
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5251
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5099
Gram de aur (XAU)Gram de aur241.5144

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro