Crypto

MINET a lansat cea mai modernă linie de producţie de textile neţesute din Europa de Sud-Est

G.U.
Companii / 22 februarie

MINET a lansat cea mai modernă linie de producţie de textile neţesute din Europa de Sud-Est

Compania MINET SA din Râmnicu Vâlcea, producătorul de textile neţesute din România, a lansat cea mai modernă linie de producţie din Europa de Sud-Est pentru fabricarea materialelor textile neţesute folosite în construcţii şi în industria auto, conform unui comunicat de presă. Linia de producţie are o capacitate de 25,000,000 mp/an şi va necesita angajarea şi pregătirea profesională a 25 de noi specialişti pentru operarea acesteia.

Potrivit sursei citate, investiţia pentru implementarea noii linii de producţie, care va fabrica anual 5,000 tone de textile neţesute pentru construcţii şi industria auto, se ridică la 6,5 milioane euro. Bazată pe o tehnologie inovatoare care presupune interţeserea fibrelor discontinue, montajul liniei de producţie a fost realizat în numai cinci luni de o echipă de 20 de ingineri şi tehnicieni Minet care a integrat echipamente de top din Franţa, Belgia şi Italia.

Cristian Niculae, Director Comercial Minet S.A, a declarat:"Prin această investiţie, MINET îşi continuă misiunea de a aduce în România cele mai noi soluţii tehnologice existente la nivel global pentru susţinerea dezvoltării a două dintre cele mai importante industrii pentru sectorul economic - construcţii şi industria auto. Prin asumarea acestei investiţii unice în actualul context pandemic, bazată pe un plan de dezvoltare coerent şi realizat împreună cu parteneri strategici, continuăm eforturile noastre de a ridica standardul în această industrie şi a impulsiona astfel două sectoare economice vitale pentru România."

Grupul din care face partea compania are un plan de investiţii de 17 milioane euro până în 2022, pentru a creşte producţia şi a moderniza tehnologiile de fabricaţie în scopul adaptării la noile cerinţe ale clienţilor din ţară, dar şi la nivel global. Compania Minet S.A. are peste 1,000 de clienţi, mulţi dintre ei din afara ţării, volumul exporturilor în anul 2020 fiind aproape jumătate din cifra de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro