Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului anunţă reluarea participării la târgurile de turism internaţionale

S.B.
Miscellanea / 7 noiembrie 2022

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului anunţă reluarea participării la târgurile de turism internaţionale

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) anunţă luni reluarea participării la târgurile de turism internaţionale. Tema pentru târgurile de turism din 2022, pe care MAT şi reprezentanţii Consiliului de Brand Turistic Naţional (CBTN) au selectat-o este "Feel Alive", un concept care susţine dezvoltarea brandul turistic naţional "Exploraţi Grădina Carpaţilor, spune ministerul, informează news.ro.

"După mai bine de 6 luni de pregătire, de achiziţii publice, în parteneriat cu Consiliul de Brand Turistic Naţional, suntem mai pregătiţi să reprezentăm interesele ţării noastre la cele mai mari târguri de profil: WTM Londra, TTR Bucureşti, TT Varşovia, IBTM Barcelona. Alături de comunităţile de români din cele 3 state şi de antreprenorii din ţară ne dorim să atragem un număr cât mai mare de turişti străini în ţara noastră, mai ales că avem argumente imbatabile, de la resurse naturale paliative, la ecoturism, turismul rural, city break-uri şi festivaluri recunoscute la nivel internaţional. Mult succes tuturor expozanţilor români!'', a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoratului şi turismului, potrivit unui comunicat oficial.

Tema pentru târgurile de turism din 2022, pe care MAT şi reprezentanţii Consiliului de Brand Turistic Naţional (CBTN) au selectat-o este "Feel Alive", un concept care susţine dezvoltarea brandul turistic naţional "Exploraţi Grădina Carpaţilor".

În perioada 7 noiembrie - 9 noiembrie a.c., împreună cu peste 30 de reprezentanţi ai asociaţiilor de profil şi ai autorităţilor locale din România, MAT este prezent la târgul de turism WTM Londra, organizat în format Business-to-Business (B2B). Printre acţiunile organizate la standul României sau în cadrul WTM, menţionăm: prezentarea destinaţiei turistice România către cei mai mari tour operatori de turism prezenţi la târg, moment artistic realizat de Subcarpaţi şi dezbaterea Crafting Influencers - Women Edition, alături de şase antreprenoare din diaspora românească.

În cadrul standului României, la târgul de turism WTM Londra, participă reprezentanţi ai mai multor asociaţii de profil şi ai autorităţilor publice locale:

- Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism;

- Asociaţia de Ecoturism din România;

- Consiliul Judeţean Suceava;

- Asociaţia Incoming România;

- Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova;

- Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu;

- Asociaţia pentru Promovarea Timişoarei;

- Asociaţia Karpaten pentru o Dezvoltare Durabilă;

- Consiliul Judeţean Maramureş;

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private PALMED;

Consiliul Judeţean Constanţa.

Alături de membrii delegaţiei MAT, coordonată de către secretarul de stat Tudoriţa Lungu, participă reprezentanţi ai CBTN, inclusiv Mihai Bârsan, preşedintele CBTN, mai precizează ministerul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro