Ministerul Dezvoltării a aprobat 212 noi proiecte cu finanţare din PNRR

G.D.
Miscellanea / 8 februarie

Ministerul Dezvoltării a aprobat 212 noi proiecte cu finanţare din PNRR

Ministerul Dezvoltării finanţează 212 noi investiţii, în 167 de localităţi din România, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) - anunţă ministrul dezvoltării, Cseke Attila, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, proiectele, în valoare totală de 752.537.898,05 de lei, au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 - Valul Renovării şi C10 - Fondul Local din PNRR.

Astfel, pentru Valul Renovării, au fost aprobate 13 noi proiecte, în valoare totală de 79.905.469,45 de lei, depuse de 9 autorităţi locale pentru reabilitarea, modernizarea şi eficientizarea energetică a unor instituţii publice şi a unor clădiri rezidenţiale multifamiliale.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 199 de noi proiecte, în valoare totală de 672.632.428,60 de lei, depuse de 158 de autorităţi locale, pentru reabilitarea şi eficientizarea energetică a unor instituţii publice (medicale, sociale, culturale, de învăţământ, administrative), implementarea unor sisteme de management al traficului, dezvoltarea infrastructurii TIC prin sisteme inteligente de management local, construirea de locuinţe nZEB plus pentru tineri, precum şi pentru dezvoltarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea unor mijloace de transport electrice şi a unor puncte de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Lista proiectelor finanţate este disponibilă la secţiunea Dezvoltare teritorială, subsecţiunea PNRR - Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a paginii Ministerului Dezvoltării, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

27 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9405
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5913
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0084
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6264
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0965

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro