Abonament gratuit

Ministerul Fondurilor Europene propune finanţarea dezvoltării competenţelor digitale ale angajaţilor

L.I.
Fonduri Europene /

Ministerul Fondurilor Europene propune finanţarea dezvoltării competenţelor digitale ale angajaţilor

Ministerului Fondurilor Europene a declarat că urmează să finanţeze îmbunătăţirea competenţelor digitale ale angajaţilor din ţara noastră prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, relatează Agerpres.

Iniţiativa a fost propusă de ministerul de resort şi de echipa care gestionează POCU, în cadrul unei dezbateri privind finanţarea îmbunătăţirii competenţelor digitale ale angajaţilor din România. La eveniment au participat reprezentanţii patronatelor, industriei de IT&C, de mediului universitar şi alţi parteneri de dialog.

Ioan Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene a declarat: "Această reuniune de lucru reflectă, practic, preocuparea noastră de a identifica soluţii împreună cu partenerii privind finanţarea dezvoltării competenţelor digitale la nivel primar şi avansat pentru angajaţii din sectoarele economice cu potenţial competitiv şi din domeniile de specializare inteligentă sau care vor să-şi extindă activitatea în aceste segmente. Înainte de orice, consider că este deosebit de relevant să aflăm perspectiva pe care o are piaţa şi maniera în care vom adapta la realitate schema de finanţare pe care urmează să o propunem".

Potrivit sursei menţionate anterior, la finalul întâlnirii s-a stabilit pregătirea schemei de finanţare, de către Autoritatea de Management pentru POCU şi lansarea acesteia în consultare publică în perioada următoare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
RSM
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie