Ministerul Fondurilor Europene propune finanţarea dezvoltării competenţelor digitale ale angajaţilor

L.I.
Fonduri Europene /

Ministerul Fondurilor Europene propune finanţarea dezvoltării competenţelor digitale ale angajaţilor

Ministerului Fondurilor Europene a declarat că urmează să finanţeze îmbunătăţirea competenţelor digitale ale angajaţilor din ţara noastră prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, relatează Agerpres.

Iniţiativa a fost propusă de ministerul de resort şi de echipa care gestionează POCU, în cadrul unei dezbateri privind finanţarea îmbunătăţirii competenţelor digitale ale angajaţilor din România. La eveniment au participat reprezentanţii patronatelor, industriei de IT&C, de mediului universitar şi alţi parteneri de dialog.

Ioan Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene a declarat: "Această reuniune de lucru reflectă, practic, preocuparea noastră de a identifica soluţii împreună cu partenerii privind finanţarea dezvoltării competenţelor digitale la nivel primar şi avansat pentru angajaţii din sectoarele economice cu potenţial competitiv şi din domeniile de specializare inteligentă sau care vor să-şi extindă activitatea în aceste segmente. Înainte de orice, consider că este deosebit de relevant să aflăm perspectiva pe care o are piaţa şi maniera în care vom adapta la realitate schema de finanţare pe care urmează să o propunem".

Potrivit sursei menţionate anterior, la finalul întâlnirii s-a stabilit pregătirea schemei de finanţare, de către Autoritatea de Management pentru POCU şi lansarea acesteia în consultare publică în perioada următoare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS