Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

MINISTRUL INTERIMAR AL JUSTIŢIEI:Procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă

V.D.
Anticorupţie /

Ana Birchall (Sursa foto: Twitter)

Ana Birchall (Sursa foto: Twitter)

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat, marţi seară, că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Madagascar. Mazăre va fi preluat sub escortă pentru a fi adus în ţară.

"Procedura de extrădare a lui Ştefan Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Madagascar. Din acest moment, sunt puse în aplicare, în regim de urgenţă, dispoziţiile privind preluarea din Republica Madagascar a lui Ştefan Radu Mazăre, sub excortă de către autorităţile competente din România", a anunţat, marţi seară, ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall.

Potrivit acesteia, "Ministerul Justiţiei din România şi-a îndeplinit atribuţiile şi responsabilităţile legale cu responsabilitate şi profesionalism".

"Suntem în continuare în contact cu autorităţile din Madagascar. Vreau să mulţumesc tuturor autorităţilor din România şi Madagascar pentru excelenta colaboarare", a mai spus Ana Birchall.

Aceasta le-a transmis mulţumiri şi angajaţilor Ministerului Justiţiei "pentru acest adevărat maraton din ultimele zile".

Ana Birchall a anunţat, luni, că dosarul de extrădare a lui Radu Mazăre a fost predat autorităţilor competente din Madagascar.

Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare, a fost arestat în 8 mai, pentru şase zile, ceea ce a impus declanşarea procedurii de urgenţă pentru extrădare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS