Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

MINISTRUL MEDIULUI:''Avem un potenţial uriaş turistic în Delta Dunării şi el trebuie exploatat''

G.U.
Miscellanea /

''Avem un potenţial uriaş turistic în Delta Dunării şi el trebuie exploatat''

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a afirmat, astăzi, la Tulcea, că există un potenţial turistic uriaş în Delta Dunării şi el trebuie exploatat astfel încât românii şi străinii să se bucure de aceste frumuseţi, transmite News.ro. El a făcut un apel către cei care merg pe plajele sălbatice din cadrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării să respecte restricţiile impuse.

"Avem un potenţial uriaş turistic în Delta Dunării şi el trebuie exploatat astfel încât şi românii şi cei din afara ţării, europenii, să se bucure de frumuseţile Rezervaţiei noastre. Mai ales în acest context al pandemiei este foarte important să reuşim să dezvoltăm turismul în ţara noastră care poate să aducă mai multe puncte procentuale la bugetul consolidat al statului", a declarat Costel Alexe, vineri, la Tulcea.

El a mai spus că în perioada următoarea vor fi investiţii guvernamantale şi din fonduri europene pentru judeţul Tulcea.

Ministrul a făcut un apel către cei care merg pe plajele sălbatice din cadrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării să respecte restricţiile impuse.

"Odată cu dezvoltarea zonei vreau să fac şi un apel către toţi românii. Aş vrea în primul rând să le mulţumesc că şi-au îndreptat atenţia şi evident îşi vor petrece weekendurile sau concediile în Tulcea şi în Rezervaţie, vreau să le mulţumesc tuturor celor care proteajează plajele pe care le-au vizitat, plaje sălbatice din cadrul Rezervaţiei, aş vrea să le mulţumesc pentru managementul deşeurilor pe care l-au făcut, dar îi rog să conştientizeze că este o rezervaţie naturală şi toate aceste restricţii trebuie respectate de către noi toţi pentru că altfel acest patrimoniu sau conservarea biodiversităţii în Delta Dunării ar avea de suferit", a mai afirmat ministrul Mediului.

El a reamintit că va fi realizată cadastrarea Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

"Am semnat cu Ministerul Dezvoltării cadastrarea Rezervaţia Biosfera Delta Dunării, cele 172 de mii de hectare tocmai pentru a debloca această situaţie pentru că astăzi, în Rezervaţie, în toate aceste comunităţi locale nu se puteau dezvolta sau accesa fonduri europene pentru că sunt mari probleme astăzi cu intabularea unor terenuri private sau a celor din proprietatea publică a statului român sau UAT-urilor", a afirmat Costel Alexe.

El a făcut vineri, o vizită în judeţul Tulcea. Ministrul Mediului a mers mai întâi la Prefectura, unde a stat de vorbă cu toţi conducătorii instituţiilor subordonate acestui minister, iar apoi la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

23 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1145
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3849
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.5738

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie