Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Ministrul Mediului merge în Pădurea Băneasa, după reclamaţiile privind tăieri de arbori

B.D.
Miscellanea /

Ministrul Mediului merge în Pădurea Băneasa, după reclamaţiile privind tăieri de arbori

Ministrul Mediului, Costel Alexe, merge astăzi în Pădurea Băneasa, în urma reclamaţiilor privind tăierile de arbori din zonă. El a trimis acolo Corpul de control, urmând să anunţe rezultatele acestor verificări, relatează News.ro.

Ministrul mediului, apelor şi pădurilor, Costel Alexe, va face, miercuri, o vizită de lucru în zona Pădurii Băneasa, au anunţat reprezentanţii ministerului.

Vizita vine în urma reclamaţiilor cetăţenilor privind tăierile de abori din Pădurea Băneasa şi a controalelor dispuse.

Costel Alexe declara, luni seară, la Digi 24, că nu crede că pădurile din jurul oraşelor "dispar peste noapte".

"Nu cred că din păcate în România pădurile fie din jurul oraşelor, fie din ţară, dispar peste noapte. În cazul pădurii Băneasa cred că exploatarea e începută mai demult, pentru că am primit şi eu ca şi dvs. foarte multe sesizări. Aceasta este harta pădurii. Din 1.343 de hectare cât are astăzi pădurea Băneasa, 63% din suprafaţa ei este proprietate privată, doar 37% este proprietate publică a statului administrată de Romsilva. (...) Astăzi, chiar dacă proprietarii privaţi au obligaţii legale de exploatare conform amenajamentelor, eu personal, ca ministru, sunt direct preocupat ca pentru marile oraşe, cum este şi Bucureştiul, aceste păduri să aibă rol de protecţie. Şi o să vedeţi că în perioada următoare şi pe dvs. şi pe bucureşteni o să-i surprindem plăcut numai cu veşti bune", a spus Costel Alexe.

El a afirmat că vrea să meargă personal în Pădurea Băneasa pentru că vrea să vadă încă o dată ce a constatat Garda Forestieră Bucureşti şi că a trimis Corpul de control, urmând să anunţe rezultatele miercuri.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS