MIPE:Se dă startul primelor apeluri de proiecte pentru eficienţă energetică pentru mediul de afaceri

S.B.
Miscellanea / 11 octombrie 2022

Se dă startul primelor apeluri de proiecte pentru eficienţă energetică pentru mediul de afaceri

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) anunţă că lansează, marţi, apelul de proiecte pentru două măsuri de eficienţă energetică dedicate mediului de afaceri. Ghidurile Solicitantului au fost actualizate, informează news.ro.

"Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene dă maîine, 11 octombrie, startul apelului de proiecte pentru două dintre măsurile de eficienţă energetică dedicate mediului de afaceri. După cum ştiţi, în această perioadă, MIPE implementează măsuri în valoare de 500 de milioane de euro pentru a sprijini sectorul antreprenorial să dobândească independenţă energetică prin realizarea de economii de energie specifice clădirilor şi construcţiilor industriale/prestărilor de servicii precum şi celor specifice proceselor tehnologice cât şi pentru producerea de energie verde din resurse regenerabile pentru consum propriu", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ministerului.

Măsurile sunt cuprinse în două scheme de ajutor de stat şi o schemă de ajutor de minimis, pentru care au fost publicate Ghidurile Solicitantului la 29 septembrie. Pentru aceste Ghiduri, au fost aprobate, luni, actualizări.

Conform sursei citate, pentru una dintre schemele de ajutor de stat, care vizează sprijinirea IMM-urilor şi a întreprinderilor mari în implementarea unor măsuri de îmbunătăţire a eficienţei energetice a clădirilor industriale şi construcţiilor anexe şi a clădirilor pentru prestări servicii şi construcţii anexe la nivelul întreprinderilor, apelurile se deschid marţi, la ora 10.00.

Tot de marţi, va fi disponibil call center-ul pentru obţinerea informaţiilor privind proiectele ce urmează a fi depuse pe platforma IMM Recover.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

unbr.ro
danescu.ro
arsc.ro
raobooks.com
Stiri Locale

Curs valutar BNR

23 Feb. 2024
Euro (EUR)Euro4.9753
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5970
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2177
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8238
Gram de aur (XAU)Gram de aur298.9173

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb