MIRCEA FECHET:"E timpul să ne gândim serios şi la reutilizarea deşeurilor"

S.B.
Miscellanea / 03 decembrie 2020

"E timpul să ne gândim serios şi la reutilizarea deşeurilor"

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a declarat azi că România a început să progreseze în domeniul reciclării, dar este timpul să ne gândim serios şi la reutilizarea deşeurilor, deoarece impactul asupra mediului este mai redus în comparaţie cu reciclarea, informează news.ro.

Declaraţiile au fost făcute la la sediul Asociaţiei Ateliere Fără Frontiere (AFF), care colectează deşeuri electrice şi electronice, le recondiţionează şi le donează copiilor din familii defavorizate. Asociaţia precizează că până la sfârşitul anului mai are nevoie de cel puţin 850 de calculatoare pentru elevii din mediul rural.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, a făcut joi o vizită de lucru la sediul Asociaţiei Ateliere Fără Frontiere (AFF). Asociaţia colectează deşeuri electrice şi electronice, le recondiţionează şi le donează copiilor din familii defavorizate. Până la finalul lunii octombrie, în atelierele asociaţiei au fost recondiţionate şi donate 1.700 calculatoare, iar cererea pentru aceste echipamente este în continuă creştere.

"Am început să progresăm în domeniul reciclării, dar este timpul să ne gândim serios şi la reutilizarea deşeurilor, acţiune al cărei impact asupra mediului este mai redus în comparaţie cu reciclarea, deoarece nu implică un proces industrial. Un astfel de atelier ca cel al asociaţiei, dovedeşte că putem face trei fapte bune într-un singur gest - donăm calculatoare vechi şi ajutăm mediul, susţinem educaţia online, creăm locuri de muncă pentru cei vulnerabili", a declarat ministrul Mircea Fechet, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Sa mori tu ca ai descoperit ca ar fi timpul?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

05 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0924
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4065
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6478
Gram de aur (XAU)Gram de aur223.0612

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
www.hipo.ro
HackITall2
Women Professionals in the Automotive Industry
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro