Mircea Varga este noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie al TEILOR Holding

S.B.
Piaţa de Capital / 2 iunie

Mircea Varga este noul Preşedinte al Consiliului de Administraţie al TEILOR Holding

TEILOR Holding S.A. anunţă numirea lui Mircea Varga în calitate de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al holdingului.

Consiliul de Administraţie al TEILOR Holding este format din trei membri, respectiv, Mircea Varga, Florin Enache, fondatorul holdingului şi Narcis Stan, Director Executiv al Invest Intermed GF IFN şi Teilor Invest Exchange. Valabilitatea mandatelor celor trei membri se întinde până la data de 14 septembrie 2023.

"Încă de când s-a alăturat echipei TEILOR în urmă cu doi ani, Mircea a fost un pilon principal în elaborarea strategiei de dezvoltare a afacerilor grupului, strategie care a culminat cu atragerea de capital de la investitorii de la Bursa de Valori Bucureşti şi listarea obligaţiunilor corporative la BVB. Experienţa aprofundată de business şi cunoştinţele lui Mircea au contribuit deja la transformarea TEILOR Holding de la o afacere de familie la un grup cu amprentă regională, în plină expansiune în Europa. Suntem încântaţi că Mircea preia conducerea consiliului şi încrezători că împreună vom dezvolta şi mai mult afacerile la nivelul grupului având alături de noi şi investitorii TEILOR Holding," au declarat Florin Enache şi Narcis Stan.

Mircea Varga este un executiv cu o experienţă profesională de peste 26 de ani în multinaţionale şi companii locale din diverse industrii, precum PwC România şi Ţiriac Group. Acesta deţine expertiză dovedită în domeniul M&A şi atragerea de capital, proiecte de transformare organizaţională, precum şi în proiecte de management al schimbării şi al crizelor organizaţionale.

În ultimii doi ani, Mircea s-a concentrat pe acordarea de consultanţă de specialitate către companii care vizează transformarea organizaţională şi creşterea profitabilităţii. Anterior numirii în funcţia de Preşedinte al Consiliului de Administraţie al TEILOR Holding, Mircea a fost membru independent în cadrul consiliului, fiind responsabil de coordonarea întregului proces de listare a obligaţiunilor corporative ale holdingului pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti la finalul anului trecut. Începând cu luna aprilie a acestui an, Mircea Varga este membru şi în Consiliul de Administraţie al Safetech Innovations, companie românească de securitate cibernetică listată pe piaţa AeRO a BVB.

"Mă onorează încrederea acordată de colegii mei din cadrul consiliului şi sunt convins că împreună cu ei, precum şi cu echipele din cadrul companiilor care fac parte din holding, vom atinge obiectivele stabilite pentru acest an şi nu numai. TEILOR Holding se află într-o etapă de dezvoltare accelerată, atât în Romania, cât şi la nivel european, datorită capitalului atras la finalul anului trecut prin emiterea şi listarea obligaţiunilor holdingului la Bursa de Valori Bucureşti. Ne propunem ca în următorii ani să creştem indicatorii de business la nivelul tuturor companiilor din grup prin extinderea afacerilor şi să transformăm TEILOR Holding într-un jucător semnificativ în domeniile sale de activitate, la nivel european," a declarat Mircea Varga, Preşedinte al Consiliului de Administraţie al TEILOR Holding.

În 2021, TEILOR Holding a înregistrat o cifră de afaceri combinată la nivelul celor trei entităţi ale Grupului de 282,7 milioane de lei, în creştere cu 47% faţă de anul 2020, EBITDA de 45,3 milioane de lei, o apreciere de 10% comparativ cu 2020 şi un profit net de 26,7 milioane de lei, o scădere de 13%. La nivelul celor trei entităţi, în 2021, lanţul de magazine de bijuterii de lux, TEILOR a înregistrat o cifră de afaceri 231,5 milioane de lei, o creştere cu 65% faţă de anul 2020, o EBITDA de 33,3 milioane de lei, o majorare cu 46% şi un profit net de 19,8 milioane de lei, în creştere cu 17% comparativ cu anul anterior.

Compania de intermediere financiară, Invest Intermed GF IFN a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de 46,8 milioane de lei, o creştere cu 3%, iar cea de-a treia entitate din cadrul holdingului, Teilor Invest Exchange a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 13,5 milioane de lei, o creştere cu 38% comparativ cu anul 2020 şi un profit net de 4,5 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9297
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0142
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7419
Gram de aur (XAU)Gram de aur271.1673

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro