Mobexpert a închiriat 1.400 de metri pătraţi spaţii de depozitare în Oresa Industra Park

T.B.
Companii / 26 martie

Mobexpert a închiriat 1.400 de metri pătraţi spaţii de depozitare în Oresa Industra Park

Mobexpert îşi extinde operaţiunile de logistică şi de depozitare, prin închirierea a 1.400 de metri pătraţi în cadrul parcului logistic Oresa Industra Park din Iaşi, aflat în proprietatea Oresa Industra, divizia de real estate a family office-ului Oresa, se arată într-un comunicat al Mobexpert, remis redacţiei. Prin această tranzacţie Oresa Industra Park din Iaşi a ajuns la un grad de ocupare de 100%, conform sursei citate.

Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager Oresa Industra transmite potrivit comunicatului: "Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de către partenerii noştri si suntem încântaţi de această colaborare. Misiunea noastră este de dezvoltăm partneriate pe termen lung şi să rămânem pricipalul jucător din zona Moldovei şi nu numai."

Acestă mutare reflectă angajamentul constant pentru eficientizarea şi optimizarea operaţiunilor de livrare în regiune, subliniind preocuparea continuă a Mobexpert faţă de calitatea serviciilor oferite clienţilor săi. Magazinul din Iaşi este al 4-lea în topul magazinelor grupului Mobexpert, după Mobexpert Baneasa, Pipera şi Constanţa, iar decizia de închiriere reprezintă o mişcare strategică pentru dezvoltarea grupului. Reţeaua regională a Mobexpert numără, în prezent, 26 de magazine, iar grupul deţine 18% din piaţa de mobilier de casă şi 30% din cea a mobilierului de birou, deţinând poziţia de lider de piaţă pe acest sector, se mai arată în comunicat.

Oresa Industra, divizia de real-estate a family office-ului Oresa, este principalul jucător de pe piaţa industrială şi de logistică din Iaşi, după ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătraţi de astfel de spaţii în cadrul Industra Park Iaşi, ajungând astfel la o suprafaţă total închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi, transmite compania.

Spaţiile din cadrul parcului din Iaşi sunt închiriate în proporţie de 100%, printre chiriaşi numărându-se companii precum LEAR Coorporation, Ropharma, Antalis sau Side Grup, conform sursei citate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0237
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8519
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.7888

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb