MOL s-a calificat din nou pentru includerea în Dow Jones Sustainability World Index

J.P.
Miscellanea / 17 noiembrie 2020

MOL s-a calificat din nou pentru includerea în Dow Jones Sustainability World Index

MOL s-a calificat din nou pentru includerea în Dow Jones Sustainability World Index (DJSI), în categoria Upstream & Companii integrate de petrol şi gaze, în urma procesului de evaluare a indicilor din 2020, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Acesta este al cincilea an consecutiv în care MOL a fost recunoscută ca un lider pe segmentul sustenabilităţii corporative şi a fost inclusă în Dow Jones Sustainability World Index.

Evaluarea anuală a indicilor de sustenabilitate a arătat că MOL a continuat să-şi îmbunătăţească punctajul obţinut comparativ cu anii precedenţi şi este clasat în primele 10% companii în categoria Upstream & Companii integrate de petrol şi gaze, pe baza performanţelor în domeniul sustenabilităţii.

Jozsef Simola, CFO MOL Group: "Suntem foarte mândri că eforturile noastre de sustenabilitate au fost încă o dată recunoscute prin includerea în prestigiosul Dow Jones Sustainability World Index. Este încurajator să constatăm că, într-un mediu din ce în ce mai competitiv, am reuşit să ne îmbunătăţim şi mai mult performanţa pe mai multe planuri. Includerea în DJSI este o realizare importantă, dar, mai mult decât atât, este şi o reflectare a eforturilor tuturor angajaţilor şi partenerilor noştri, întrucât toţi conlucrăm pentru transformarea Grupului MOL pe măsură ce are loc tranziţia către o lume cu emisii reduse de carbon."

DJSI a fost conceput pentru a identifica acele companii care deţin şi aplică practici solide de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG). DJSI se bazează pe o analiză riguroasă a performanţelor legate de sustenabilitate ale unei companii, prin urmare, calitatea de membru al DJSI este limitată la corporaţiile considerate a fi cele mai bune din domeniile în care activează. Având în vedere angajamentul său pe termen lung faţă de dezvoltarea durabilă, MOL se bucură de recunoaşterea continuă acordată performanţelor sale în stardardele ESG în rândul comunităţii de investitori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

21 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9260
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1031
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4735
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7173
Gram de aur (XAU)Gram de aur234.7214

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro