"Money is Funny" - concurs de idei de afaceri inovative în sistem de franciză

A.B.
Comunicate de presă / 03 februarie

"Money is Funny" - concurs de idei de afaceri inovative în sistem de franciză

Persoanele cu vârsta de peste 18 ani care au idei de business inovative ce pot fi vândute în sistem de franciză pot participa la concursul "Money is Funny", care se desfăşoară în perioada 3 februarie - 30 iulie 2021.

Organizat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României (FDVDR) concursul "Money is Funny" îşi doreşte să îi încurajeze pe cei care au deja o idee de business, dar nu şi-au găsit motivaţia să o pună pe hârtie, să încerce să investească timp, pentru a începe să o valorifice, să facă următorul pas şi să îşi testeze potenţialul în domeniul afacerilor.

La concurs pot participa persoane din România, dar şi din Diaspora, care vor să lanseze un business şi au o idee de afacere ingenioasă şi curajoasă, arată un comunicat de presă al FDVDR.

Premiile concursului "Money is Funny" sunt:

Premiul I - 30.000 lei

Premiul II - 20.000 lei

Premiul III - 10.000 lei

Aplicaţiile vor fi transmise, până pe 1 iulie 2020, prin intermediul formularului de înregistrare aflat pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Fiecare participant se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, iar câştigătorii vor fi aleşi pe baza următoarelor criterii de selecţie: eligibilitatea proiectului, originalitatea ideilor şi a abordării, aplicabilitatea ideii de afacere în viaţa reală.

Comisia de evaluare va fi alcătuită din experţi din domeniul antreprenorial, academic şi economic.

"Competiţia de idei de afaceri inovative îi provoacă pe cei pasionaţi de domeniul antreprenorial să vină cu propuneri de idei de business cât mai îndrăzneţe cu care să convingă juriul că merită unul dintre premiile puse în joc. Indiferent că vorbim despre agricultură, turism sau comerţ, medicină sau inginerie, aşteptăm idei cât mai realiste, inovatoare şi sustenabile", a declarat Trisi Cristea, Directorul General al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Dtlawyers
BTPay
Allview
Stiri Locale
AAGES

Curs valutar BNR

11 Iun. 2021
Euro (EUR)Euro4.9202
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0467
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5150
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7275
Gram de aur (XAU)Gram de aur246.3162

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Boromir
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
energynomics.ro
CCIB - Focus Bucuresti - iunie 2021
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro