Mort de 6 zile, rămas la morgă, pentru că angajaţii spitalului judeţean Ploieşti nu-i găsesc buletinul

A.P.
Miscellanea /

Mort de 6 zile, rămas la morgă, pentru că angajaţii spitalului judeţean Ploieşti nu-i găsesc buletinul

Rudele unui bărbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot îngropa din cauză că personalul de la Spitalul Judeţean Ploieşti nu-i mai găseşte buletinul. Fără actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obţinele actele necesare pentru scoaterea de la morgă şi înhumare, scrie ziarulincomod.ro.

Bărbatul a murit la vârsta de 79 de ani. Era infectat cu Covid şi avea şi alte boli. Rudele susţin cu tărie că avea buletinul şi cardul de sănătate la el când a fost internat.

Conform protocolului, rudele au fost anunţate telefonic despre deces. Când au venit însă să facă actele necesare şi să scoată cadavrul de la morgă pentru a-l înhuma, li s-a spus că buletinul decedatului e de negăsit. La fel şi cardul de sănătate.

"Fratele meu a fost sunat de cei de la spital, pentru a fi anunţat de deces. Eu am fost sâmbătă acolo, mi-au fost date lucrurile personale, mai puţin buletinul şi cardul de sănătate. Când i-am întrebat de buletin, doamnele de acolo, de la garderobă, mi-au spus că nu-l găsesc. Fără buletin, nu avem cum să facem niciun act. Stăm cu groapa făcută, aşteaptă rudele. Ce vină avem noi? Ce fac acum? În situaţia în care suntem, mă duc să pierd cine ştie câte zile pe la evidenţa populaţiei, pe la ghişee? Sâmbătă am aşteptat câteva ore să găsească buletinul. Duminică, nişte paznici mi-au spus să vin miercuri, să fac o sesizare. Am sunat la DSP şi mi-au spus că nu au legătură cu spitalul şi că nu pot să sune în legătură cu această problemă", a spus unul dintre fiii bărbatului decedat, citat de ziarulincomod.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

15 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0172
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5274
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4853
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.4568

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro