Mustafa Tiftikcioğlu, avizat de BNR la conducerea Garanti BBVA România

G.U.
Bănci-Asigurări / 22 iunie 2021

Mustafa Tiftikcioğlu

Mustafa Tiftikcioğlu

Banca Naţională a României a avizat numirea lui Mustafa Tiftikcioğlu în funcţia de CEO al Garanti BBVA România, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Mustafa Tiftikcioğlu îl înlocuieşte pe Ufuk Tandoğan, care îşi încheie mandatul, după 9 ani la conducerea băncii.

Cu vastă experienţă în Managementul Riscului de Credit Comercial şi Corporate, precum şi în Finanţare de Proiecte, Achiziţii şi Finanţari Structurate, Mustafa Tiftikcioğlu face parte din echipa Garanti BBVA Turcia (TGB) de aproape 20 de ani. Anterior, a condus Departamentul de Wholesale Risk din cadrul TGB, responsabil de gestionarea structurii de risc de credit, calitatea şi performanţa portofoliului corporate şi evaluarea strategiilor de risc.

Potrivit sursei citate, în calitate de CEO al Garanti BBVA România, Mustafa Tiftikcioğlu îşi propune să menţină indicatorii de performanţă şi risc ai băncii la niveluri ridicate, să asigure profitabilitatea şi dezvoltarea portofoliului de clienţi, să consolideze poziţia în piaţă şi să se concentreze pe sustenabilitate şi banking responsabil, capitalizând pe expertiza Grupului BBVA în domeniu.

"Sunt onorat să accept această nouă misiune şi să fac parte din următorul capitol al Garanti BBVA în România. Sistemul bancar se îndreaptă spre o nouă eră, alimentată de transformare digitală accelerată şi de sustenabilitate. Am toată convingerea că alături de echipa dedicată de profesionişti ai băncii vom consolida activele, reputaţia şi poziţia pe piaţă a Garanti BBVA. Activitatea noastra este centrată pe clienţi şi vom continua să îi sprijinim pentru a-şi realiza obiectivele şi a-şi îndeplini visurile", a declarat Mustafa Tiftikcioğlu, CEO Garanti BBVA Romania.

În ultimii zece ani, banca şi-a mărit în mod constant şi organic volumul activelor, depăşind în prezent 2,2 miliarde euro, se menţionează în comunicat.

Activă în România din 1998, Garanti BBVA este deţinută de Garanti BBVA Turcia (TGB), a doua cea mai mare bancă privată din Turcia, cu un volum total al activelor de 60 miliarde euro (la finalul lunii decembrie 2020), poziţie de top pe toate liniile de business şi peste 18 milioane de clienţi. Acţionarul majoritar al Garanti BBVA Turcia este grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA), unul dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, cu un volum total al activelor de peste 736 miliarde euro si peste 80 milioane clienţi (la finalul lunii decembrie 2020).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9366
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.9920
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0780
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6319
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3180

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro