Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

NICOLAE BĂNICIOIU ÎN DOSARUL COLECTIV:"Nu am refuzat niciun ajutor de afară''

A.I.G
Miscellanea /

"Nu am refuzat niciun ajutor de afară''

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu a declarat, vineri, după ce a fost audiat timp de aproximativ cinci ore la Parchetul General în dosarul Colectiv, că el şi medicii au făcut, la acea vreme, "tot ceea ce era omeneşte posibil". "Nu am refuzat niciun ajutor de afară", a spus Bănicioiu.

Întrebat de ce a refuzat ajutorul din străinătate şi a spus că medicii au de toate, Bănicioiu a afirmat: "Nu am refuzat niciun ajutor de afară. Nu, nu, nu, nu".

Ulterior, el a fost abordat de un membru al Asociaţiei Colectiv, Bănicioiu spunându-i acestuia că a afirmat din primul moment că asigură tot costul tratamentului, conform Agerpres.ro.

Bănicioiu a afirmat: "Am făcut tot ceea ce era omeneşte posibil, credeţi-mă, şi eu şi doctorii. Nu acuzaţi salvatorii. Vorbiţi şi despre oamenii care au fost salvaţi. Nu eu am făcut spitale, eu am încercat să le repar. Am încercat să le repar. Gândiţi-vă că noi am trimis afară toţi pacienţii. Dumneavoastră aţi fost acolo, ca şi mine, cine decidea când pleacă pacientul afară? Medicul, ministrul nu putea".

Fostul ministru al Sănătăţii Nicolae Bănicioiu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat în dosarul Colectiv.

Sentinţa în acest dosar urmează să fie dată luni, de Tribunalul Bucureşti.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Nu pot sa uit cum ieșea pe TV. și spunea ca au cele mai bune condiții. Ei săracii erau vai de ei! Nu pot sa uit ce povestea o pacienta care a avut norocul sa scape. Momentul băii era cv de groaza.... plini de răni erau chipurile spălați. Sistemul nostru sanitar e la pământ. Șpaga încă e în spitale.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS