Nicolae Ciucă: "Cifrele arată că aproape zilnic pierdem câte un copil în mâinile traficanţilor, ceea ce este inacceptabil"

F.D.
Miscellanea / 18 iunie

Nicolae Ciucă: "Cifrele arată că aproape zilnic pierdem câte un copil în mâinile traficanţilor, ceea ce este inacceptabil"

Fenomenul traficului de copii evoluează, drept urmare este necesară cooperarea multisectorială, care să permită identificarea şi aplicarea unor soluţii şi intervenţii adaptate realităţilor cu care se confruntă aceşti minori, a declarat preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, relatează Agerpres.

"Cifrele arată că aproape zilnic pierdem câte un copil în mâinile traficanţilor, ceea ce este inacceptabil. Lupta împotriva traficului de copii poate fi câştigată. Este foarte clar pentru cine luptăm, alături de cine luptăm şi împotriva cui luptăm", a spus Nicolae Ciucă, într-un mesaj video transmis participanţilor la o conferinţă internaţională despre traficul de minori organizată de Justice and Care Romania şi Senat, marţi, la Palatul Parlamentului.

El a subliniat că traficul de persoane este un subiect complex, ce trebuie abordat cu seriozitate.

"Traficul de persoane şi în special traficul de copii este un subiect complex, deloc confortabil şi tocmai pentru că nu este confortabil avem datoria să îl abordăm cu cea mai mare seriozitate", a adăugat Nicolae Ciucă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Temele de campanie sunt vizibile extrem de importante pentru societate in ansamblul ei ..Doar un general in situatie de razboi poate apara natiunea .Razboiul , politicile externe , distrugerea sistematica a retelor de droguri (in Romania este foarte usor de facut ) ca si relatia directa cu Ucraina vor fi temele de campanie preferate ale lui Nicolae Ciuca devenit asa cum bine se si vede „romanul absolut”.

    1. Domnule CIUCA.Aveti cumva LAPSUSURI,sau uneori pierderi de memorie.? Ia aducetiva aminte cine a fost samsar de copii vanduti strainilor din PNL.? Dumneavoastra doriti sa conduceti romania,cu astfel de goluri de memorie.? Ba mai mult,sediul actualului PNL,nu este cumva sediul fostului PDL,a lui BASESCU care a NENOROCIT ROMANIA.? Cred ca daca stati la USA si cand aveti intalniri importante in MODROGAN ale asazisului PNL de azi si numarati fostii PDListi care sunt azi PNLIsti,o sa aveti surrpriza sa constatati ca defapt sunteti PRESEDINTELE fostului PDL. Dupa ce ati declarat ca doriti sa va asociati iarasi cu USR si ati trecut la CURTAREA AUR,mi se pare ca se pregateste REFACEREA de TRADATORI ai ROMANIEI si ROMANILOR. POLITICA,este o PALARIE prea mare pentru dumneavoasta,asa ca mancati șinistit pensia de militar si nu faceti ARMATA de RAS,!

    Pierdem mult mai mult,

    cu sistemul nostru medical extrem de slabut  

    Cum domnule "inacceptabil" ? Nu este inacceptabil. Este o crima odioasa. Fiecare suflet de copil trebuie aparat de parintii lui si apoi de statul roman, cu orice pret. Si voi trebuie sa determinati autoritatile statului sa-si faca datoria. Unde este SRI, unde sunt toti cei care trebuie sa opreasca aceste crime?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

24 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9733
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6060
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3222
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9707
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.2170

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb