NICOLAE CIUCĂ:"Vom păstra cota unică, vom încuraja capitalul autohton"

G.B
Politică / 25 noiembrie

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat astăzi că în guvernarea sa cota unică de impozitare va fi păstrată, capitalul autohton va fi încurajat prin măsuri concrete şi, de asemenea, se va lucra pentru crearea unei identităţi de brand pentru România, potrivit Agerpres.

"Un stat puternic este un stat care sprijină mediul de afaceri şi este un partener corect, predictibil şi prietenos al acestuia. Vom păstra cota unică de impozitare şi suntem împotriva creşterii taxelor şi impozitelor. Rolul nostru este acela de a încuraja dezvoltarea antreprenoriatului, iar acest obiectiv nu poate fi îndeplinit prin creşterea presiunii asupra operatorilor economici, deja afectaţi major de impactul negativ al pandemiei asupra afacerilor lor. Un mediu de afaceri prosper este unul care asigură locuri de muncă. Vom încuraja, prin măsuri concrete, capitalul autohton şi vom lucra pentru crearea unei identităţi de brand pentru România, care va contribui la creionarea unei imagini pozitive a ţării noastre în raport cu potenţialii parteneri", a afirmat Nicolae Ciucă în plenul reunit al Parlamentului pentru votul de învestire a guvernului propus de acesta.

El s-a referit şi la rolul activ pe care trebuie să-l joace turismul în crearea imaginii României.

"Turismul trebuie să joace un rol activ în crearea imaginii României, ca parte integrantă a procesului de creştere a atractivităţii ţării noastre, prin punerea mai eficientă în valoare a patrimoniului natural, cultural şi uman, prin accentuarea valorilor, talentelor, tradiţiilor şi obiceiurilor româneşti. Vom implementa un parteneriat funcţional, care să contribuie la asigurarea bunei colaborări între mediul privat şi cel public", a adăugat Ciucă.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cota unica profitabila pentru smecheri si escroci!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

PREŢUL SĂNĂTĂŢII

Dtlawyers
BTPay
Apanova
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

26 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3869
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7398
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8407
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.1246

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro