Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Nicu Crăciun este noul Director General al Gealan România

I.A.
Companii /

Nicu Crăciun

Nicu Crăciun

Gealan Fenstersysteme GmbH Germania anunţă schimbări în echipa de management din România, începând cu data de 16 septembrie, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Poziţia de Director General este de acum ocupată de către Nicu Crăciun. Până în prezent, Dl. Crăciun a fost Director de Vânzări şi Marketing în cadrul companiei, urmând să coordoneze în continuare, în mod direct, şi aceste departamente.

"Sunt onorat de decizia acţionarilor Gealan, de a-mi încredinţa dezvoltarea companiei pe piaţa locală. Focusul meu va fi de a alinia şi mai mult strategia GealanRomânia cu cea a partenerilor şi a pieţei, pentru a ajunge pe primul loc în topul furnizorilor de profile din România. Inovaţia şi pachetele competitive ne plasează deja în preferinţele clienţilor, iar creşterea de 10% de anul acesta, pe o piaţă stagnantă, ne dă încredere în strategia noastră de business pe termen mediu şi lung.", spune Nicu Crăciun, Director General Gealan România.

Nicu Crăciun are peste 15 ani de experienţă pe piaţa locală, ocupând de-a lungul carierei sale poziţii de Director de Vânzări, Director Regional sau Managing Director în cadrul mai multor companii multinaţionale. A acumulat astfel cunoştinţe solide de business management şi development pentru companii din domeniul construcţiilor, precum şi o înţelegere profundă a pieţei şi evoluţiei sale.

Nicu Crăciun este succesorul lui Sorin Dumitrescu, ce a ocupat până în prezent funcţia de Director General şi care se va dedica unor noi proiecte profesionale şi personale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS