Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

NICULAE BĂDĂLĂU: "Trebuie să facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce"

F.B.
Politică /

"Trebuie să facem un congres nu pentru cine, ci pentru ce"

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, spune că ar fi "foarte binevenit" un Congres al PSD, că acesta ar trebui să fie convocat cât mai repede, eventual înainte de Crăciun, iar discuţiile trebuie să fie despre proiect nu despre oameni. "Ăsta nu e momentul să vorbim de oameni, e momentul să vorbim de proiecte, să lăsăm mărunţişurile şi interesele mici, personale spune Bădălău.

Întrebat când ar trebui să fie convocat Congresul, Niculae Bădălău a spus că acesta ar trebuie să aibă loc "cât mai repede probabil, dacă se întâmplă demisia", eventual înaintea sărbătorilor de iarnă, arătând că Comitetul Executiv are dreptul să convoace un congres cu 16 voturi.

Acesta a precizat că, potrivit statutului, preşedintele executiv poate prelua funcţia de conducere.

El a adăugat că o eventuală suspendare sa excludere a lui Dăncilă s-ar putea face, tot conform statutului, "numai în cazul unor abateri grave de care eu nu am auzit până acum, sau nimeni nu a auzit".

Acesta a precizat că staff-ul de campanie a greşit pentru că cele două teme de campanie - o femeie care se bate cu şapte bărbaţi şi dezbaterea - nu au funcţionat.

În ceea ce priveşte o eventuală demisie sau sanţionare a Olguţei Vasilescu, care a fost şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, Niculae Bădălău spune că nu o judecă el pe aceasta.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Bere ne-a Badalau nu o sa mai câștigati în veci președinția României daca tot o zguduiti, nu ca Warner ar fi ceva extraordinar dar v-a bătut cu acești PSD-isti .Mult sunteti proști.Orice om întreg la cap vede ca acest PNL este un pdl vopsit. Oricum proști a pus botul.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS