NICUŞOR DAN:"18 posturi în cadrul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti au fost scoase la concurs"

G.B
Miscellanea / 15 februarie 2022

Sursa foto: facebook.com

Sursa foto: facebook.com

Primăria Capitalei scoate la concurs 18 posturi în cadrul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti, transmite edilul general, Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

"Pentru a face deplin operaţională Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, am scos la concurs 18 posturi în diversele birouri şi compartimente ale acestei structuri. Candidaţii interesaţi pot depune dosarele până pe 24 februarie inclusiv, probele de concurs urmând să se desfăşoare în zilele de 7 şi 11 martie", a scris Nicuşor Dan, astăzi, pe Facebook.

Administraţia urmează să aibă un compartiment de managementul biodiversităţii, unul de educaţie ecologică şi turism, un birou financiar-contabilitate, un birou de monitorizare a parcului, un compartiment juridic.

Conform unui proiect aprobat de CGMB în octombrie 2021, a fost înfiinţată Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, ca un serviciu public de interes local, finanţat din subvenţii de la bugetul local al Municipiului Bucureşti şi din venituri proprii, cu un număr total de 20 de posturi.

În luna ianuarie, consilierii generali ai Capitalei au aprobat o altă hotărâre, potrivit căreia Primăria Municipiului Bucureşti se va asocia cu Administraţia Parcului Natural Văcăreşti şi cu Sectorul 4 în scopul dezvoltării de proiecte şi iniţiative comune.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Am făcut o plimbare în parcul fost Herastrău, actualmente Regele Mihai, intrând pe la Arcul de Triumf și înconjurând lacul. Mi-a creat o senzație de silă, rușine și revoltă, pe zi ce trece fostul parc se degradează, transformându-se într-o ruină.

    La intrare ceasul cu 4 cadrane montat pe vremea primarului general S. Oprescu este defect. Alături sunt niște schele metalice monstruoase, de care atârnă niște clopote metalice, fosta instalație muzicală fiind și ea defectă. Iar parcul: murdar, coșuri de gunoi vandalizate, bănci rupte, pavaje dislocate, bolovani de care te împiedici, borduri lipsă, alei asfaltate de-a lungul lacului crăpate și care o iau din loc, grămezi de gunoaie chiar lângă lac, probabil că vor ajunge în apa . Iar pe luciul de apă vezi tot felul de mizerii, un grad de poluare incredibil. Sunt și multe zone periculoase, de pe aleea care înconjoară lacul nu este greu să aluneci și să ajungi in apă. ETC, ETC.

    Este întradevăr o mare " PERFORMANȚĂ " să transformi o perlă a Capitalei într-o baltă înconjurată de maidan. În schimb, activitate febrilă în jurul restaurantelor care au răsărit în zona limitrofă cu Soseaua Nordului. OARE CE SE ÎNTAMPLĂ, CE SE MAI POATE FACE ? ESTE CINEVA RESPONSABIL DE ACEASTĂ SITUAȚIE, RĂSPUNDE CINEVA ? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

FORUMUL INVESTITORILOR 2023
Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
aages.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9479
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5594
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9695
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6287
Gram de aur (XAU)Gram de aur288.2927

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro