NICUŞOR DAN:"Bugetul PMB a fost gestionat prost"

A.B.
Miscellanea / 28 ianuarie

"Bugetul PMB a fost gestionat prost"

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că în cursul zilei de joi au continuat discuţiile privind proiectul de buget şi îşi exprimă încrederea că actuala administraţie va reuşi să repare "multe din stricăciunile celor care au distrus oraşul", transmite Agerpres.

"Concluzia zilei de astăzi nu diferă cu mult faţă de altele. Ştiam că bugetul Primăriei a fost gestionat prost de administraţia anterioară, care a ales să arunce banii pe distracţie şi mai puţin pe investiţii corecte şi necesare pentru oameni, dar lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginaţie. Imediat ce terminăm dezbaterile, adică lunea viitoare, vom da o primă formă bugetului. Ceea ce pot deja spune este că multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi în noul buget. Punem stop risipei şi drămuim banii şi aducem fonduri europene pentru ceea ce are cu adevărat nevoie Bucureştiul. Poate că rezultatele nu se vor vedea imediat, în câteva zile sau câteva luni. Însă, cu siguranţă, în acest mandat, vom reuşi să reparăm multe din stricăciunile celor care au distrus oraşul şi vom reuşi să facem proiecte importante pentru Capitală", a scris edilul general, pe Facebook.

El a menţionat că la dezbateri au participat directorii instituţiilor de cultură şi spectacol din subordinea Primăriei, precum şi cei de la conducerea Administraţiei Fondului Imobiliar, a Poliţiei Locale, reprezentanţii Direcţiei Generale de Evidenţă a Persoanelor, ai Grădinii Zoologice şi ai Centrelor pentru Tineret şi Seniori.

De asemenea, conform unui comunicat PMB, la întâlniri au fost prezenţi şi viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu şi Horia Tomescu, precum şi consilieri municipali din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Au mai participat reprezentanţi ai unor organizaţii non-guvernamentale, precum Frontul Comun pentru Dreptul la Locuire, Active Watch, ARCEN, Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu, EDIT, Asociaţia Culturală pentru Educaţie prin Artă, Nod Makerspace, BASAR, Funky Citizen.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cel mai puturos primar, ever.

    Toată ziua dă din gură, râgâie și bese.

    Nu se vede nimic bun de pe urma lui, nicio idee, nicio inițiativa. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

19 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9261
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0937
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4797
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6851
Gram de aur (XAU)Gram de aur235.3486

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro