NICUŞOR DAN:"Din 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, opt au autorizaţie de siguranţă la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizaţie"

J.P.
Miscellanea / 16 noiembrie 2020

"Din 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, opt au autorizaţie de siguranţă la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizaţie"

Nicuşor Dan a anunţat pe pagina personală de Facebook că a solicitat de urgenţă şi a primit situaţia autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale aflate în subordinea Primăriei Capitalei.

Nicuşor Dan: "Am cerut de urgenţă şi am primit situaţia autorizării de securitate la incendiu a celor 19 spitale din subordinea Primăriei Capitalei. În rezumat, 8 spitale au autorizaţie de siguranţă la incendiu sau nu necesită conform legii o astfel de autorizaţie (spitalele Colentina, Dr. Cantacuzino, Dr. Stoia, Sf. Ştefan, Dr. Gomoiu, Victor Babeş, Prof. Dr. Obregia şi Dr. Gorgos), 9 spitale au proiectul de intervenţie avizat, dar nu au încă bani alocaţi pentru intervenţii (e vorba despre spitalele Sf. Maria, Filantropia, Dr. Carol Davilla, Foişor, Nicolae Malaxa, Colţea, Sf. Luca, Prof. Dr. Burghele şi Centrul pentru Toxicodependenţe Sf. Stelian), iar 2 spitale se află sub supravegherea ISU şi urmează să fie mutate (Spitalul Prof. Dr. Dan Theodorescu şi Spitalul Prof. Dr. Panait Sîrbu)"

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. nu pompierii iti verifica si iti certifica daca o lucrare contractata sau in regie proprie este conforma si prezinta siguranta in exploatare.

    ce lege interzice pompierilor sa te amendeze daca nu ai minimum de dotare de prevenire si stingere a incendiilor si sau personal care este desemnat si au semnat protectia muncii oriunde este angajat pe teritoriul Romaniei? 

    semnati protectia muncii ca primarii fara sa stiti ce obligatii aveti la locul de munca si cum trebuie sa procedati in situatii gen cutremur sau incendii. 

    "pompieristic" ar trebui sa va intre in cap ca Prevenirea fara amenzi nu va face sa va invatati minte si se "practica" inainte de stingerea incendiilor cum vi se pare voua "pompieristic" .  

    aveti inclusiv personal de la pompieri pe ambulantele Smurd care nu sunt alceva decat brancardieri motorizati si nu mai stiu sa intervina in stingerea incendiilor in timp util in faze incipiente nici macar intr-un spital unde sunt parcati.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro