Nicuşor Dan, discuţie online cu ambasadorii ţărilor membre UE

G.U.
Politică / 05 noiembrie 2020

Nicuşor Dan, discuţie online cu ambasadorii ţărilor membre UE

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, precizează că a avut o întâlnire online cu ambasadorii statelor membre UE, eveniment în cadrul căruia s-a arătat interesat de preluarea unor experienţe de succes în ce priveşte gestionarea traficului rutier, a poluării sau a termoficării, conform Agerpres.

"Sunt extrem de interesat de preluarea experienţelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de bază ale Bucureştiului - traficul rutier, poluarea, termoficarea. Acesta a fost unul dintre mesajele mele la întâlnirea online pe care am avut-o azi cu ambasadorii ţărilor Uniunii Europene în România, la invitaţia Ambasadei Germaniei în cadrul preşedinţiei germane a Consiliului Uniunii Europene", a scris edilul general, pe Facebook.

El a menţionat că a vorbit cu reprezentanţii diplomatici din statele UE despre urgenţele momentului în Capitală, în special despre eforturile de combatere a epidemiei COVID-19.

"Toate ţările europene fac eforturi majore în această direcţie, iar cooperarea inter-instituţională (la nivel local, naţional şi internaţional) e una dintre condiţiile reuşitei în stăvilirea pandemiei. Am subliniat în cadrul dialogului cu ambasadorii europeni dorinţa mea ca Bucureştiul să acceseze masiv fonduri europene şi să devină în următorii ani una dintre capitalele continentale în plină dezvoltare", a precizat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Mucurestenii sta si asteapta apa si caldura

  "Ambasadorul SUA la Bucureşti a adăugat că şi-a luat angajamentul în rezolvarea problemelor de transport şi infrastructură din Capitală.

  "Aşteptăm să lucrăm cu noul primar în problemele de transport, infrastructură şi ne-am luat angajamentul să sprijim rezolvarea acestor probleme. Cred că tărie că în acest an în special e timpul renaşterii României. Sunt foarte entuziasmat că Bucureştiul are un nou primar atât de dinamic şi va transforma Bucureştiul nu doar în capitala României, ci sper că şi a Europei astfel încât Bucureştiul să îşi recapte locul pe care l-a avut în ceea ce priveşte arta, teatrul, literatură şi să fie recunoscut pentru asta", a conchis Adrian Zuckerman. 

  Ambasadorul SUA în România a avut discuţii, luni (02.11.2020 ) la sediul ambasadei, cu premierul Ludovic Orban şi cu primarul general în funcţie Nicuşor Dan." 

  Zuckerman a spart gheata.Ambasadorii europeni nu s-au pronuntat. Probabil sunt pusi la zid.(Marele Zid) 

  Sa vezi soluții minune... Se va extrage apa termala de sub fiecare bloc...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro