Nicuşor Dan îi cheamă din nou pe angajaţii STB la discuţii

S.B.
Miscellanea / 21 ianuarie

Nicuşor Dan îi cheamă din nou pe angajaţii STB la discuţii

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat, vineri, după o discuţie pe care a avut-o cu reprezentanţii angajaţilor STB din depouri şi autobaze, că s-a decis ca dialogul legal şi administrativ între CA-ul STB-ului şi sindicat să aibă loc cât mai repede, iar conducerea doreşte să existe acest dialog, informează news.ro.

În plus, primarul a spus că îi aşteaptă din nou, la discuţii, pe cei din depouri şi autobaze, la ora 18.00, la sediul Primăriei Capitalei.

Primarul Capitalei a declarat de la sediul Primăriei Capitalei că este o situaţie juridică în care lucrurile au trecut deja de autoritatea exercitată de autorităţile locale. "Suntem deja într-o chestiune care ţine de competenţa Parchetului. Fac apel la înţelepciune", a spus Nicuşor Dan.

El a menţionat că discuţia de la ora 12.00, la care a invitat şefii de autobază şi de depouri din cadrul STB, a fost una deschisă şi directă. "În această discuţie, au rezultat mai multe problemel concrete cu care STB se confruntă şi ne-am luat timpul să trecem prin ele", a arătat Nicuşor Dan, precizând că ceea ce este absurd este că toate aceste probleme ridicate de angajaţii STB nu fac parte dintre revendicările sindicatului, de la discuţia de alaltăieri cu CA-ul companiei.

"În aceatsă discuţie, un al doilea lucru care a reieşit este o lipsă de comunicare şi de încredere în ierarhia administrativă a STB, şi aici trebuie să lucrăm, dar nu putem de pe o oră pe alta şi paralizând viaţa oraşului", a mai spus Dan, adăugând că o altă concluzie a fost acest aspect iraţional, pe care nu îl înţeleg nici acveşti oameni.

Nicuşor Dan a anunţat şi deciziile pe care le-a luat după această întâlnire. Astfel, a solicitat ca dialogul legal şi administrativ între CA-ul STB-ului şi sindicat să aibă loc cât mai repede posibil, şi pentru asta trebuie să existe voinţă de ambele părţi, STB-ul exprimându-şi voinţa de a avea acest dialog.

"Pe de altă parte, am transmis prin intermediul şefilor de autobaze şi depouri invitaţia pentru ca fiecare din colectivele de oameni din aceste autobaze să îşi desemneze un reprezentant, fie el membru de sindicat fie nu, care să aibă mandat din partea oamenilor din autobaze şi depouri, pe care îi aşteptă astăzi, la ora 18.00, la o discuţie în primărie", a mai anunţat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ce primar redes mintal au Bucuretenii...

    Demisia!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro

Curs valutar BNR

25 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9417
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6288
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8055
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7906
Gram de aur (XAU)Gram de aur276.5001

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro