NICUŞOR DAN:"O situaţie financiară stabilă va permite Elcen şi Termoenergetica să atragă fondurile europene pentru producţia şi transportul energiei termice"

S.B.
Miscellanea / 3 februarie

"O situaţie financiară stabilă va permite Elcen şi Termoenergetica să atragă fondurile europene pentru producţia şi transportul energiei termice"

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că ieşirea Elcen S.A. din insolvenţă va duce la o situaţia financiară ce va permite "Elcen şi Termoenergetica să atragă fondurile europene pentru producţia şi transportul energiei termice", informează news.ro.

"Sunt bucuros că Elcen a ieşit, în sfârşit, din insolvenţă. O situaţie financiară stabilă va permite Elcen şi Termoenergetica să atragă fondurile europene pentru producţia şi transportul energiei termice. Voi face totul în continuare pentru ca să existe banii necesari pentru termoficare. Marile lucrări necesare se fac cu bani, nu cu populisme", a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook.

Electrocentrale Bucureşti SA (Elcen), principalul furnizor de agent termic pentru sistemul de alimentare centralizată cu energie termică din Bucureşti, a anunţat că, joi, Tribunalul Bucureşti a decis închiderea procedurii de insolvenţă în cazul companiei şi reintroducerea acesteia în circuitul economic.

"ELCEN a acoperit în totalitate creanţele datorate. Închiderea procedurii de reorganizare judiciară şi, implicit, a procedurii de insolvenţă prevede stingerea tuturor obligaţiilor de plată asumate prin planul de reorganizare şi a creanţelor curente scadente. Drept urmare, Tribunalul Bucureşti a decis astăzi, 02 februarie 2023, reintroducerea ELCEN în circuitul economic", a transmis compania, într-un comunicat de presă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

22 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9232
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5644
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9467
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6092
Gram de aur (XAU)Gram de aur284.9858

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro