NNDKP asistă Isosport cu privire la achiziţia Novo Tech Group

F.D.
Companii / 16 august

Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, NNDKP

Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Isosport, lider de piaţă mondial în domeniul materialelor plastice compozite pentru industria de ski şi snowboard, în cadrul unei tranzacţii multi jurisdicţionale pentru achiziţia Novo Tech Group, producător de produse din plastic de înaltă calitate, potrivit unui comunicat de presă.

Conform sursei citate, tranzacţia a vizat două unităţi de producţie situate în Polonia şi în România (Oradea)ale Novo Tech Group, precum şi o reprezentanţă de vânzări situată în Belgia. Prin acest proiect, Isosport îşi consolidează poziţia de lider de piaţă şi expert al industriei, printr-o strategie de creştere orientată spre diversificarea business-ului şi spre identificarea şi extinderea cu succes pe pieţe de nişă.

NNDKP a acordat asistenţă juridică în legătură cu toate aspectele de drept românesc relevante, inclusiv cu efectuarea analizei de due diligencecu privire la compania românească ce operează unitatea de producţie situată în Oradea, structurarea tranzacţiei, documentaţia relevantă şi finalizarea cu succes a tranzacţiei.

"Tranzacţia a inclus multe aspecte complexe şi reprezintă o mişcare importantă în piaţă în contextul actual plin de provocări. Ne bucurăm că am făcut parte din acest proiect, susţinând, astfel, strategia Isosport de a-şi extinde portofoliul şi de a fi prezent pe piaţa din România", a spus Corina Dumitru, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A, NNDKP.

Echipa NNDKP implicată în proiect a fost alcătuită din Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, şi Claudia Lazăr, Asociat Senior în cadrul aceleiaşi practici.

Tranzacţia completează portofoliul de proiecte M&A în care NNDKP a fost implicat în ultimele 12 luni, în industrii precum tehnologie şi IT, agribusiness, energie şi resurse naturale, finanţe şi asigurări, transport şi logistică, auto şi servicii medicale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “România - Strategia dezvoltarii”
BTPay
csalb.ro
Electromagnetica
marmomac.com
arsc.ro

Curs valutar BNR

23 Sep. 2022
Euro (EUR)Euro4.9437
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0679
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1569
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6284
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.8092

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro