NNDKP obţine anularea unei amenzi aplicate de Consiliul Concurenţei unui furnizor din domeniul alimentar

S.B.
Companii / 23 mai

NNDKP obţine anularea unei amenzi aplicate de Consiliul Concurenţei unui furnizor din domeniul alimentar

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a reprezentat cu succes un furnizor local din domeniul alimentar în anularea unei amenzi contravenţionale aplicate de Consiliul Concurenţei ca urmare a unei investigaţii iniţiate în anul 2009 pentru pretinse înţelegeri anticoncurenţiale încheiate între o serie de furnizori şi retaileri ce activează pe piaţa autohtonă a comercializării produselor alimentare.

Instanţa de judecată a validat argumentele de nelegalitate ale deciziei Consiliului Concurenţei susţinute de NNDKP. Litigiul a presupus soluţionarea unor multiple aspecte sensibile atât de dreptul concurenţei, cât şi de drept procesual civil, implicând, totodată, şi dezlegări obligatorii ale Curţii de Justiţie a Uniunii Europene şi Curţii Constituţionale.

Echipa NNDKP care a reprezentat clientul în acest litigiu a fost coordonată de Sorina Olaru (Partener) şi le-a inclus pe Daniela Savin (Asociat Manager) şi Andreea Ciubotaru (Asociat), din cadrul practicii de Soluţionare a Disputelor, precum şi pe Anca Diaconu (Partener) din cadrul practicii de Dreptul Concurenţei, Ajutor de Stat şi Drept UE.

"Suntem foarte bucuroşi că decizia instanţei de judecată este una favorabilă clientului nostru. Aceasta reflectă perseverenţa în căutarea şi susţinerea tezelor juridice adecvate, forţa argumentelor juridice ale echipei noastre şi validează angajamentul clientului în respectarea normelor legale aplicabile. Încrederii clientului în abilităţile noastre pentru reprezentarea într-un litigiu complex, dintr-o industrie cu asemenea greutate, i s-au adăugat eforturile constante şi neobosite ale colegilor care au contribuit la succesul dosarului, cărora le mulţumesc şi pe care îi felicit şi pe această cale.", a spus Sorina Olaru, Partener, NNDKP.

Echipa de Soluţionare a Disputelor a NNDKP este una dintre cele mai puternice din România în domeniul litigiilor, arbitrajelor şi a altor proceduri de soluţionare a disputelor. Confirmarea statutului său vine şi prin plasarea practicii pe prima poziţie în clasamentele realizate de ghidurile internaţionale de renume precum Chambers and Partners şi The Legal 500.

"NNDKP are o echipă de litigii remarcabilă care oferă întotdeauna servicii de calitate superioară. Echipa include avocaţi seniori extrem de experimentaţi şi avocaţi mai tineri talentaţi şi entuziaşti, care aduc o forţă substanţială şi o abordare nouă oricărui dosar." (Chambers and Partners)

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro